Τι λένε τα άστρα σήμερα, 1/7;

Αξιοποίησε ευκαιρίες για να χαρείς τον έρωτα, να ωφεληθείς στον οικονομικό τομέα, να διασκεδάσεις και να κερδίσεις εκτίμηση, θαυμασμό και αγάπη

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 1/7;

Ήλιος και Άρης στον Καρκίνο – Σελήνη στον Τοξότη και τον Αιγόκερω

Μην σπαταλάς το χρόνο σου σε ό,τι δεν το αξίζει! Ο μήνας ξεκινά με κύριο αίτημα να κάνεις βήματα που θα φέρουν την ασφάλεια, τη γαλήνη και την ηρεμία είτε στις σχέσεις και την εργασία σου είτε σε οποιοδήποτε άλλο τομέα της ζωής σου. Τις πρώτες πρωινές ώρες ευνοείται να κάνεις οτιδήποτε επεκτείνει ή προωθεί τη γνώση, τη χαρά και τη θετικότητα, ενώ από το μεσημέρι και μετά θα αισθανθείς ότι για πολλά πράγματα το κλειδί θα είναι η υπομονή. Στις σχέσεις και την αισθηματική ζωή θα νιώσεις ότι κάθε τι που περνάς σε ωριμάζει, ενώ αυθεντικά συναισθήματα με κάποιο πρόσωπο ίσως σε δέσουν για πάντα με την κλωστή τους.

STEFANIA 300

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με το Δία στο Λέοντα στην 21η μοίρα

Όλα θα γίνουν όπως τα γυρεύει η καρδιά. Φτάνει εσύ να το θέλεις! Αυτές τις μέρες θα αισθανθείς ότι όλα μπορούν να γίνουν καλύτερα, δείχνοντας τόλμη, θέληση και θάρρος. Αξιοποίησε ευκαιρίες για να χαρείς τον έρωτα, να ωφεληθείς στον οικονομικό τομέα, να διασκεδάσεις, να συμμετάσχεις σε όμορφες εκδηλώσεις και να κερδίσεις εκτίμηση, θαυμασμό και αγάπη. Κυνήγησε την τύχη σου σε σχέση με παιδιά και χόμπι, κανόνισε διακοπές, ταξίδια στο εξωτερικό, κέρδισε χρήματα από δραστηριότητες που σχετίζονται με το θέαμα, ευχάριστα, καλοκαιρινά ή πολυτελή events και πάρε ρίσκο στον έρωτα και την αγάπη θα βγεις κερδισμένος!
Πιο έντονα από την πολύ θετική όψη Αφροδίτης – Δία επηρεάζεσαι αν είσαι Λέων, Τοξότης, Κριός γεννημένος στα τέλη του β' δεκαημέρου ή στις αρχές του γ'.

Στους ευνοημένους της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Αιγόκερως, Παρθένος, Ταύρος των πρώτων ημερών.

Το astrology.gr σου εύχεται μια υπέροχη μέρα που θα σου προσφέρει ευκαιρίες για χαρά, ευτυχία, έρωτα και μεγάλα οράματα.

Άκουσε τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, όπως μεταδόθηκαν στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/212774609&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved