Τι λένε τα άστρα σήμερα, 30/6;

Μη χαραμίσεις τη μέρα παθητικά και νωχελικά, αντίθετα άδραξε κάθε ευκαιρία για να γίνει τόσο η σημερινή μέρα όσο και γενικότερα η ζωή σου καλύτερη

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 30/6;

Ήλιος και Άρης στον Καρκίνο – Σελήνη στον Τοξότη

Άφησε πίσω σου την ανησυχία, το δράμα και το άγχος! Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού ολοκληρώνεται και, παρόλο που μαζί του δεν τελειώνει μια περίοδος γεμάτη συνεχείς εναλλαγές αισιοδοξίας – απαισιοδοξίας, εντούτοις με τη θετική και πύρινη Σελήνη στον Τοξότη νιώθεις ότι δεν πρέπει να αφήσεις τίποτα να σε μαραζώνει. Αντίθετα, αισθάνεσαι ότι την ευτυχία στη ζωή και την καθημερινότητά σου τη δημιουργείς με τη συμπεριφορά, τη στάση και τις πράξεις σου. Μη χαραμίσεις τη μέρα παθητικά και νωχελικά, αντίθετα άδραξε κάθε ευκαιρία για να γίνει τόσο η σημερινή μέρα όσο και γενικότερα η ζωή σου καλύτερη. Σε αισθηματικό επίπεδο, από το τι θεωρεί αστείο κάποιος θα καταλάβεις πολλά για το αν σου ταιριάζει.

STEFANIA 300

Η Αφροδίτη πλησιάζει σε σύνοδο με το Δία στο Λέοντα στην 21η μοίρα

Οικονομική και αισθηματική τύχη! Αξιοποίησε τη! Με τη θετική όψη Αφροδίτης – Δία αυτές τις ημέρες θα αισθανθείς ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη... βλακεία από το να τα παίρνεις όλα κατάκαρδα, αφού μέσα από ευχάριστα γεγονότα θα έχεις την ευκαιρία να βιώσεις αισθήματα περηφάνιας, αισιοδοξίας και δύναμης. Τόσο στις σχέσεις και τα οικονομικά ζητήματα όσο και σε κάθε άλλο τομέα της ζωής σου αυτό το διάστημα ανοίγονται πόρτες που θα σε βοηθήσουν να νικήσεις τις δυσκολίες και να δεις τη ζωή με αισιοδοξία, ανάβοντας τη σπίθα της ζωντάνιας, της αποφασιστικότητας και της χαράς.
Πιο έντονα η θετική όψη Αφροδίτης – Δία σε επηρεάζει αν είσαι Λέων, Τοξότης, Κριός γεννημένος στα τέλη του β' και στις αρχές του γ' δεκαημέρου. Επίσης, αν έχεις τον Ωροσκόπο ή πλανήτες στα παραπάνω ζώδια μεταξύ της 18ης και 24ης μοίρας.

Στους ευνοημένους της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Τοξότης, Κριός, Λέων του β' και του γ' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια υπέροχη μέρα που θα σου προσφέρει ευκαιρίες για χαρά, ευτυχία, έρωτα και μεγάλα οράματα.

Άκουσε τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, όπως μεταδόθηκαν στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/212615854&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved