Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/6;

Κάνε τη γνώση του παρελθόντος πυξίδα για ένα καλύτερο μέλλον και πάρε πρωτοβουλίες που θα σου προσφέρουν ηρεμία, γαλήνη και ασφάλεια

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/6;

Ήλιος και Άρης στον Καρκίνο

Μη μένεις στο παρελθόν, μάθε από αυτό και ζήσε το «τώρα»! Αυτές τις ημέρες πράγματα, ενασχολήσεις και καταστάσεις τραβούν το βλέμμα σου από το παρόν και το στρέφουν σε συμβάντα που έχουν συμβεί πριν από καιρό ή χρόνια. Στόχος τους δεν είναι να μείνεις κολλημένος σε αυτά, αλλά ξαναζώντας τα, να διδαχθείς από αυτά. Κάνε τη γνώση του παρελθόντος πυξίδα για ένα καλύτερο μέλλον και πάρε πρωτοβουλίες που θα σου προσφέρουν ηρεμία, γαλήνη και ασφάλεια.

STEFANIA 300

Σελήνη στο Ζυγό – Σελήνη στο Σκορπιό

Κάθε μέρα δίνε στον εαυτό σου την ευκαιρία της χαράς ό,τι και αν συμβαίνει! Η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη στο Ζυγό να σε ωθεί να δώσεις χρόνο στους άλλους και να γεμίσεις τις ώρες σου με ενδιαφέροντα, συναναστροφές και ασχολίες που σε γεμίζουν χαρά, ικανοποιούν τη ρομαντική σου πλευρά και δίνουν έμφαση στο όμορφο, το καλό και το θετικό. Λίγο πριν τις 21:00 η Σελήνη εισέρχεται στον ευρηματικό και γεμάτο πάθος Σκορπιό, ευνοώντας τις βραδινές ώρες να αναζητήσεις κρυμμένους θησαυρούς στους κήπους της ικανοποίησης. Δυνατές συγκινήσεις, μυστικές επαφές και απόλυτα ερωτικά ενσταντανέ θα μεταμορφώσουν το βράδυ σου σε μια μυσταγωγική εμπειρία.

Στους εκλεκτούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Ζυγός, Υδροχόος, Δίδυμος του γ' δεκαημέρου και Σκορπιός, Ιχθύς, Καρκίνος των πρώτων ημερών.

Το astrology.gr σου εύχεται μια υπέροχη Παρασκευή που θα ανάψει τη φλόγα του πάθους για όλο το Σαββατοκύριακο!

Άκουσε τις ΕΡΩΤΙΚΕΣ προβλέψεις για το φετινό ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ και για ΟΛΑ τα ζώδια, όπως τις είπε σήμερα Μπέλλα Κυδωνάκη, στην εκπομπή Hit Wake up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/212056873&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved