Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/6;

Βρες όπου χρειάζεται τη χρυσή τομή, αλλά απόφυγε να κατέβεις στο επίπεδο ανόητων ή αγενών ανθρώπων, οι οποίοι λόγω... εμπειρίας μπορεί να σε κερδίσουν εύκολα

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/6;

Σελήνη στην Παρθένο - Σελήνη στον Ζυγό

«Μαζί» γιατί μόνο έτσι μπορούν όλα να είναι πιο εύκολα! Η σημερινή μέρα ξεκινά με την Σελήνη να βρίσκεται τις πρώτες πρωινές ώρες στο ζώδιο της Παρθένου δίνοντας έμφαση σε θέματα που χρειάζονται κάποια προετοιμασία ή είναι καθαρά πρακτικά. Στις 8:40 η Σελήνη εισέρχεται στο αέρινο και κοινωνικό ζώδιο του Ζυγού και ευνοείται να δώσεις προσοχή σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Βρες όπου χρειάζεται τη χρυσή τομή, αλλά απόφυγε να κατέβεις στο επίπεδο ανόητων ή αγενών ανθρώπων, οι οποίοι λόγω... εμπειρίας μπορεί να σε κερδίσουν εύκολα. Αντίθετα, έλα κοντά σε ανθρώπους που μαζί τους όλα είναι πιο χαρούμενα, πιο ανάλαφρα και μπορούν να ακολουθήσουν εποικοδομητική κατεύθυνση.

STEFANIA 300

Ο Άρης στον Καρκίνο 24/6 – 9/8

Δώσε αγώνα για ό,τι σχετίζεται με την ασφάλεια, την προστασία και τη γαλήνη σου! Για ένα μήνα και κάτι ο πλανήτης της δράσης και των πρωτοβουλιών θα βρίσκεται στο υδάτινο ζώδιο του Καρκίνου, θέση πτώσης του. Ως εκ τούτου, αποφάσεις και κινήσεις θα γίνονται με βάση τη διαίσθηση και το συναίσθημα, ενώ πιθανές είναι εντάσεις και διαμάχες για θέματα οικογένειας, οικίας ή ζητήματα ακίνητης περιουσίας. Αξιοποίησε αυτήν την περίοδο για να λύσεις προβλήματα που έχουν τη ρίζα τους στο παρελθόν και να αγωνιστείς για κάτι που είναι πρωταρχικής σημασίας για σένα ή που ψυχικά θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Ζυγός, Υδροχόος, Δίδυμος του α' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια όμορφη μέρα γεμάτη χαμόγελα, θετικότητα και ευτυχία!

Άκουσε τι είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/211744429&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved