Τι λένε τα άστρα σήμερα, 22/6;

Λόγια ανάλαφρα σαν πούπουλα αυτόν τον καιρό θα σε σηκώσουν ψηλά αλλά μην τα πάρεις σοβαρά!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 22/6;

Σελήνη στην Παρθένο

Λιγότερη σημασία έχουν τα λάθη που κάνουμε, ενώ πιο σημαντικό είναι τι κάνουμε μετά από τα λάθη μας! Η εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη στην Παρθένο να δίνει έμφαση στην ποιότητα και την λεπτομέρεια, την ώρα που η παρουσία του Ερμή στους Διδύμους εστιάζει στην ταχύτητα, την αμεσότητα και την ποικιλία. Ως εκ τούτου θα υπάρχει έντονη νευρικότητα σήμερα, καθώς και προβλήματα στις μετακινήσεις, τις επαφές και τις διανοητικές εργασίες. Από την άλλη, καραδοκούν λάθη στις συναλλαγές, τις σχέσεις και τα ενδιαφέροντα σου αφού η δυσαρμονική όψη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα δεν βοηθά στη συγκέντρωση. Η πρακτική φύση της σημερινής Σελήνης δείχνει ότι το σημαντικό σήμερα δεν είναι ό,τι κάτι θα πάει στραβά αλλά ότι θα δείξεις διάθεση να μάθεις, να διορθώσεις, να φτιάξεις, να επισκευάσεις. Στον έρωτα θα έχουν αξία τα λίγα και απλά πράγματα, όπως ένα απλό «τι κάνεις;», ικανό να σε κάνει να χαμογελάς για ώρα.

STEFANIA 300

Ο Ερμής στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες

Λόγια ανάλαφρα σαν πούπουλα αυτόν τον καιρό θα σε σηκώσουν ψηλά αλλά μην τα πάρεις σοβαρά! Αυτήν την περίοδο πράγματα και ενδιαφέροντα, κουβέντες και ιδέες στροβιλίζονται ατέρμονα σε έναν κύκλο δίχως αρχή και τέλος, χαρίζοντας απλόχερα υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα και καλύπτοντας την αλήθεια με το ψέμα. Παίξε με τις λέξεις και τους στίχους, γράψε για εφήμερες στιγμές και ευχάριστες εμπειρίες, σχεδίασε, ζωγράφισε, αλλά πρόσεχε αυτούς που με καταπληκτική ευελιξία και εντυπωσιακή ετοιμολογία θα σου υποσχεθούν τον ουρανό με τον άστρα. Σε πρώτο πλάνο η διπροσωπία, η αστάθεια, η ατιμία, η μελαγχολία και η απροσεξία.

Πιο έντονα από την απατηλή επιρροή της όψης του Ερμή με τον Ποσειδώνα επηρεάζεσαι αν είσαι Δίδυμος, Ιχθύς, Τοξότης, Παρθένος γεννημένος στα τέλη του α' δεκαημέρου ή στις αρχές του β'.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Παρθένος, Ταύρος, Αιγόκερως του α΄ και του β΄ δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται να περάσεις μια υπέροχη μέρα χωρίς να αφήσεις το αόρατο πέπλο της σύγχυσης να σε καταβάλλει. Αντίθετα, βρες καιρό να σκεφτείς και να γελάσεις. Το πρώτο είναι η πηγή της δύναμης και το δεύτερο η μουσική της ψυχής.

Άκουσε τι είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/211432475&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved