Τι λένε τα άστρα σήμερα, 21/6;

Με τη Σελήνη στον Λέοντα η σημερινή μέρα έχει ένα γιορτινό, θετικό και αισιόδοξο χρώμα που σε ωθεί με πάθος, αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα να τη ζήσεις έντονα, χαρούμενα, ερωτικά και πάνω από όλα δυνατά

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 21/6;

Ερμής και Άρης στους Διδύμους

Η στιγμή ποτέ δεν πιάνεται, σου αφήνει αυτό που θέλει και σαν αέρας χάνεται! Αυτή η περίοδος μπορεί να είναι αλλοπρόσαλλη και ασταθής και για αυτό να στρεσάρεσαι εύκολα ή να μην μπορείς να συγκεντρώσεις το μυαλό σου σε ένα πράγμα. Συνάμα, όμως παρουσιάζει ευκαιρίες για να περάσει ένα φρέσκο, ανανεωτικό και δροσερό αεράκι στη ζωή και την καθημερινότητά σου. Άφησε νέα άτομα να μπουν στη ζωή σου, άνοιξε τα φτερά σου σε νέα ενδιαφέροντα και φλέρταρε με όσα όμορφα, χαρούμενα, νοητικά και ανάλαφρα ξορκίζουν την δύσκολη και ενίοτε αβάσταχτη πραγματικότητα.

STEFANIA 300

Σελήνη στο Λέοντα – Σελήνη στην Παρθένο

Σου έρχεται κάποτε να πάρεις μια στιγμή και να της δώσεις όλη του τη ζωή! Με τη Σελήνη στον Λέοντα η σημερινή μέρα έχει ένα γιορτινό, θετικό και αισιόδοξο χρώμα που σε ωθεί με πάθος, αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα να τη ζήσεις έντονα, χαρούμενα, ερωτικά και πάνω από όλα δυνατά. Στις 19:58 η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου και μια λεπτομέρεια, ένα λουλούδι στο τραπέζι, ένα πλατύ χαμόγελο αρκούν για να γίνει μια όμορφη γιορτή η Κυριακάτικη βραδινή ρουτίνα σου. Στο χέρι σου είναι!

Ήλιος στον Καρκίνο από 21/6 – 23/7

Σε πρώτο πλάνο ό,τι μιλάει στην ψυχή! Σήμερα, με την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο, ξεκινά το θερινό ηλιοστάσιο και μαζί του και επίσημα η πρώτη μέρα του καλοκαιριού. Για έναν μήνα περίπου, η προσοχή σου θα επικεντρωθεί πιο έντονα σε θέματα διαμονής, κατοικίας, εστίας και τόπους παραθερισμού, ενώ η θάλασσα θα σε ελκύει σαν μαγνήτης. Αξιοποίησε αυτήν την περίοδο για να βρεις την ηρεμία σου, να κάνεις πιο στενούς τους κοντινούς σου συναισθηματικούς δεσμούς αλλά και για να στεγάσεις τα όνειρα σου, τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και την προσωπική σου ζωή. Σε πρώτο πλάνο η διαίσθηση, ο ρομαντισμός, η ευαισθησία και η γαλήνη.
Η παρουσία του Ήλιου στον Καρκίνο είναι μια ευνοϊκή αστρολογική συγκυρία για νέα ξεκινήματα αν είσαι Σκορπιός, Καρκίνος, Ιχθύς και Παρθένος, Ταύρος, Αιγόκερως.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Λέων, Τοξότης, Κριός του γ' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια πολύ χαρούμενη, ερωτική και ξεχωριστή Κυριακή!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved