Τι λένε τα άστρα σήμερα, 20/6;

Μην ανησυχείς που δεν θα έχεις την ευκαιρία για ραστώνη και ξεκούραση γιατί η τόνωση της διάθεσης και του οργανισμού σου θα έρθει αλλάζοντας παραστάσεις και παίρνοντας καθαρό αέρα

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 20/6;

Πολυαστρία στους Διδύμους

Η πρόσβαση στη χαρά είναι εύκολη και έχει αρκετές και διαφορετικές εισόδους. Διαλέγεις και παίρνεις! Γεμάτο συναντήσεις, επαφές και διαδρομές είναι αυτό το σαββατοκύριακο. Μην ανησυχείς που δεν θα έχεις την ευκαιρία για ραστώνη και ξεκούραση γιατί η τόνωση της διάθεσης και του οργανισμού σου θα έρθει αλλάζοντας παραστάσεις και παίρνοντας καθαρό αέρα. Για αυτό πήγανε για περπάτημα με φίλους ή φίλες σου, κανόνισε μια εκδρομή, κάνε ένα ερωτικό ταξιδάκι με το ταίρι σου, αναζήτησε το οξυγόνο κοντά στη φύση και γέμισε τη μέρα σου με ενδιαφέροντα που ξέρεις ότι σε αναζωογονούν και σε γεμίζουν ζωντάνια και χαρά.

STEFANIA 300

Σελήνη στο Λέοντα

Το γέλιο είναι σιδερένια ασπίδα που πάνω της συντρίβονται οι στεναχώριες και το άγχος! Σήμερα θα υπάρχει χαρά και αισιοδοξία στην ατμόσφαιρα, ενώ η θετικότητα της ημέρας θα σε ωθεί να αφιερώσεις χρόνο για να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά. Περπάτησε άφοβα το δρόμο της ευθυμίας, και του έρωτα. Θα έχεις δυνατές και όμορφες ευκαιρίες. Πήγαινε θάλασσα, θέατρο, σινεμά, βγες, πέρασε ευχάριστο χρόνο με τα παιδιά, γιόρτασε κάθε μικρή ή μεγάλη χαρά της καθημερινότητάς και άσε την καρδιά σου να απονείμει την αγάπη σαν δώρο σε εκείνους που η παρουσία τους στη ζωή σου είναι μέρος της ευτυχίας σου.

Στους ευνοημένους της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Κριός, Λέων, Τοξότης του β' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται ένα άκρως χαρούμενο, διασκεδαστικό και ερωτικό σαββατοκύριακο!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved