Τι λένε τα άστρα σήμερα, 17/6;

Η ζωή είναι ωραία και γίνεται ακόμα μια ωραία με την Αφροδίτη στον Λέοντα που σου δίνει την ευκαιρία για απόλαυση, χαρά, κέρδη και διασκέδαση. Απόλαυσέ τη!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 17/6;

Ο Ήλιος, ο Ερμής και ο Άρης στους Διδύμους και η Αφροδίτη στον Λέοντα

Σε μια περίοδο πολλαπλών και ποικίλων δραστηριοτήτων ο έρωτας αναζητά την κύρια προσοχή σου! Αυτό το χρονικό διάστημα έχει τόσες αποχρώσεις, ώστε αφενός να μην βαριέσαι και αφετέρου να ανοίγεσαι συνεχώς σε καινούργιες εμπειρίες, γνωριμίες και δραστηριότητες. Υπάρχει όμως ένα χρώμα που διεκδικεί να στιγματίσει αυτήν την περίοδο της ζωής σου και δεν είναι άλλο από αυτό του πάθους. Άσε, λοιπόν, τον έρωτα να αποκτήσει κεντρικό ρόλο, προσφέροντάς του τη ζωή σου για σκηνή. Η ζωή είναι ωραία και γίνεται ακόμα μια ωραία με την Αφροδίτη στον Λέοντα που σου δίνει την ευκαιρία για απόλαυση, χαρά, κέρδη και διασκέδαση. Απόλαυσέ τη!

300x250 STEFANIA

Σελήνη στον Καρκίνο

Η αγάπη είναι το καλύτερο ρούχο. Βγαίνει σε ένα μέγεθος και ταιριάζει σε όλους! Με την ευφάνταστη και τρυφερή Σελήνη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, η φαντασία σήμερα μπορεί να δώσει λύσεις, ενώ παρουσιάζονται ευκαιρίες για να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που το συναισθηματικό τους επίπεδο ίσως είναι πολυτιμότερο από το πνευματικό τους. Δημιούργησε κλίμα ζεστασιάς με τους φίλους σου, δείξε ενδιαφέρον στους συνεργάτες σου, κάνε ένα τηλέφωνο στους γονείς σου, πέρνα όμορφο χρόνο με τα παιδιά σου και δημιούργησε μια φωλιά αγάπης για τον έρωτα και τη χαρά. Τέλος, μην ξεχάσεις να συντονιστείς με τα συναισθήματά σου και να φροντίσεις τον εαυτό σου!
Το astrology.gr σου εύχεται μια όμορφη μέρα που η αγάπη θα σε τροφοδοτεί και θα δίνεις και θα παίρνεις ενδιαφέρον και εκτίμηση.

Άκουσε όσα είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιρροές σε ΟΛΑ τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/210712281&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved