Τι λένε τα άστρα σήμερα, 16/6;

Βάλε χρώμα, γέλιο και χαρά στη ζωή σου και διαμόρφωσε ή προσαρμόσου σε νέες συνθήκες με στόχο μια πιο άνετη, ανέμελη, κεφάτη και χαρούμενη περίοδο ζωής

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 16/6;

Νέα Σελήνη στους Διδύμους

Ο έξυπνος άνθρωπος αλλάζει γνώμες, ο ανόητος ποτέ! Ένας νέος σεληνιακός κύκλος ανοίγει σήμερα με τη Νέα Σελήνη στην 25η μοίρα των Διδύμων. Η αέρινη και μεταβλητή φύση του ζωδίου τονίζει την ανάγκη για αλλαγές στον τρόπο σκέψης και αντίληψης των πραγμάτων και υποδεικνύει την αναγκαιότητα για φρεσκάρισμα ιδεών και γενικότερα ανανέωση. Κάνε αλλαγές στην εργασία, το σπίτι και την καθημερινότητα και άνοιξε νέους δρόμους τόσο στον έρωτα όσο και τις σχέσεις σου. Βάλε χρώμα, γέλιο και χαρά στη ζωή σου και διαμόρφωσε ή προσαρμόσου σε νέες συνθήκες με στόχο μια πιο άνετη, ανέμελη, κεφάτη και χαρούμενη περίοδο ζωής.

300x250 STEFANIA

Οι όψεις της Σελήνης

Μάθε, γνώρισε, φλέρταρε, διασκέδασε αλλά δώσε και στο μυαλό σου διέξοδο για να μην «κρασάρει»! Οι θετικές όψεις της επικοινωνιακής Σελήνης στους Διδύμους με τον Δία και τον Ουρανό παρουσιάζουν ευκαιρίες για να αυξήσεις τον κύκλο των γνωριμιών και των επαγγελματικών ή φιλικών σου επαφών, ενώ η σύνοδος με τον σπιρτόζο Άρη στους Διδύμους δείχνει ότι σήμερα στον έρωτα το ζητούμενο δεν θα είναι να χάσεις το μυαλό σου για κάποιον αλλά να κερδίσεις κάποιον με το μυαλό σου. Συγχρόνως, το νευρικό σύστημα είναι υπερφορτωμένο από ανησυχίες και πολλά «τρεξίματα». Χρειάζεται να προσφέρεις μια δημιουργική διέξοδο στον εαυτό σου ώστε να αποβάλλει το άγχος και τη νευρικότητα, ειδάλλως οι εκρήξεις και οι εντάσεις θα κάνουν την εμφάνισή τους.

Στους τυχερούς της ημέρας της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος του γ' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια ημέρα γεμάτη όρεξη, θετικότητα και φρέσκια ενέργεια!

Άκουσε τι είπε σήμερα η Κατερίνα Σαλωνίκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/210553918&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved