Τι λένε τα άστρα σήμερα, 14/6;

Να θυμάσαι: τόσο στην εργασία και τον έρωτα όσο και γενικότερα όλα θα είναι έτοιμα για την επιτυχία αν είναι και το μυαλό σου!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 14/6;

Σελήνη στον Ταύρο – Σελήνη στους Διδύμους

Με φόντο ένα σκηνικό ασταμάτητου «πήγαινε- έλα», κάνε ό,τι τροφοδοτεί την καρδιά σου με αγάπη, δύναμη και αποφασιστικότητα! Η σημερινή Κυριακή ξεκινά με τη γήινη Σελήνη στον Ταύρο να υπογραμμίζει πρωτίστως την ανάγκη να ταΐσεις τη ψυχή σου. Μην αφήσεις να πάρουν τον έλεγχο της μέρας σου η απληστία, η ζήλεια, ο θυμός ή το πείσμα. Γέμισε την ψυχή σου με το καλό, το όμορφο και την αγάπη και κανένα κακό δεν θα μπορεί να σε πλησιάσει. Οι βραδινές ώρες, με τη Σελήνη στους πολυπρόσωπους και εγκεφαλικούς Διδύμους σε αντίθεση με τον Κρόνο, είναι κατάλληλες για να ασχοληθείς με όσα μπορούν να σε ανανεώσουν διανοητικά και πνευματικά, αλλά μένοντας πιστός στις αξίες σου και στο ποιος αληθινά είσαι.

300x250 STEFANIA

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Άρη στους Διδύμους

Χρησιμοποίησε τη σκέψη, το λόγο και την όποια δεξιότητά σου για να βρεθείς στην πρώτη γραμμή της πορείας προς την επιτυχία! Αυτές τις μέρες το σύμπαν ευνοεί να αναμετρηθείς στον αθλητισμό, στο φλερτ, σε διανοητικά ενδιαφέροντα και να πάρεις πρωτοβουλίες σε σχέση με βόλτες, εκδρομές, νοητικές ασχολίες, νεαρά πρόσωπα και άτομα στο κοντινό σου περιβάλλον. Απόφυγε τη βιασύνη, τη νευρικότητα και την ανυπομονησία, γιατί είναι πιθανόν να γίνουν αιτία για αρρωστήσεις, να ζημιωθείς, να χτυπήσεις ή να βγάλεις ένα επιθετικό πρόσωπο προς τα έξω. Να θυμάσαι: τόσο στην εργασία και τον έρωτα όσο και γενικότερα όλα θα είναι έτοιμα για την επιτυχία αν είναι και το μυαλό σου!
Ευνοήσου από την αυξημένη ενέργεια και ζωτικότητα της συνόδου Ήλιου – Άρη αν είσαι Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος του γ' δεκαημέρου και πρόσεχε πως θα τις διαχειριστείς αν είσαι Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύς του γ' δεκαημέρου.

Η τύχη σου κλείνει το μάτι αν είσαι Ταύρος, Αιγόκερως του γ' δεκαημέρου και Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος των πρώτων ημερών.

Το astrology.gr σου εύχεται μια υπέροχη Κυριακή που δεν θα αναλωθείς σε πράγματα μίζερα και βαρετά, αντίθετα θα είσαι ανοιχτός σε θετικές και όμορφες εμπειρίες.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved