Τι λένε τα άστρα σήμερα, 13/6;

Όπου και αν πας, έχε παρέα την καλή σου διάθεση! Το πλανητικό σκηνικό σού εγγυάται ότι με τίποτα δεν θα βαρεθείς και θα σου παρουσιάζει συνεχώς ευκαιρίες ή προτάσεις που θα πετάς τη σκούφια σου!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 13/6;

Πολυαστρία στους Διδύμους

Διάνυσε τη μέρα σου αγκαζέ με το κέφι! Με τον Ερμή να κινείται στο πρώτο δεκαήμερο των αέρινων και πολύπλευρων Διδύμων και τους Ήλιο και Άρη στο τρίτο, και αυτό το Σαββατοκύριακο είναι γεμάτο με πολλά και ποικίλα ενδιαφέροντα. Το πλανητικό σκηνικό σού εγγυάται ότι με τίποτα δεν θα βαρεθείς και θα σου παρουσιάζει συνεχώς ευκαιρίες ή προτάσεις που θα πετάς τη σκούφια σου. Όπου και αν πας, έχε παρέα την καλή σου διάθεση, δείξε ευελιξία, πάρε μέρος στο παιχνίδι των γνωριμιών και των επαφών που έχουν ενδιαφέρον και θα περάσεις εκπληκτικά.

300x250 STEFANIA

Σελήνη στον Ταύρο

Προσηλώσου, γεύσου, ευχαριστήσου, δώσε χρόνο στην ψυχή να ευχαριστηθεί! Με τη Σελήνη στον ήρεμο και ευχάριστο Ταύρο η μέρα είναι ιδανική για να ζήσεις όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Μέσα στον πυρετό εξόδων, διαδρομών, ραντεβού, τηλεφωνημάτων και συναντήσεων, αν παίρνεις χρόνο για να ευχαριστηθείς αυτό που κάνεις, χωρίς το επόμενο να κλέβει τη χαρά του προηγούμενου, τότε θα εισπράξεις μια μεγάλη δόση ευτυχίας. Απόλαυσε τον καφέ σου, βίωσε την ησυχία στη βεράντα ή κοντά στη φύση, ευχαριστήσου ένα ωραίο γεύμα με την οικογένεια, κάνε τις αγορές σου ένα όμορφο διάλλειμα χωρίς άγχος, γεύσου τον έρωτα με όλες σου τις αισθήσεις.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως του β' και του γ' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται ένα μοναδικό Σαββατοκύριακο που όχι απλά θα «ταξιδέψεις» με χαρά αλλά θα βρεις και χρόνο να μυρίσεις τα λουλούδια της χαράς!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved