Τι λένε τα άστρα σήμερα, 12/6;

Για περίπου 5 μήνες, ο Ποσειδώνας θα βρίσκεται σε ανάδρομη τροχιά και είναι μια ιδανική περίοδος για να δώσεις πάλι χρόνο σε καλλιτεχνικές ασχολίες και ενδιαφέροντα που σου προσφέρουν χαλάρωση και ψυχική ικανοποίηση...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 12/6;

Σελήνη στον Κριό – Σελήνη στον Ταύρο

Δώσε ενέργεια το πρωί και από το απόγευμα αφιέρωσε χρόνο σε ό,τι σου προσφέρει ηρεμία και χαρά! Η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη να κινείται ως το απόγευμα στο φουριόζικο και δραστήριο ζώδιο του Κριού, ενθαρρύνοντας να είσαι πιο δυναμικός, τολμηρός και ζωηρός, τόσο στην εργασία και την καθημερινή ρουτίνα όσο και στις σχέσεις ή το φλερτ. Στις 17:16 η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο που αγαπά του πιο αργούς ρυθμούς και τις ήρεμες απολαύσεις. Ευνοείται κάθε τι που σε κάνει να νιώθεις όμορφα και, χωρίς άγχος και βιασύνη, μπορείς να εξασφαλίσεις ένα Σαββατοκύριακο που θα έχεις την ευκαιρία να νιώσεις μεγαλύτερη ηρεμία και ευχαρίστηση.

300x250 STEFANIA

O Ποσειδώνας ανάδρομος 12/6 -18/11

Αναζήτησε εκ νέου τη γαλήνη και την ηρεμία! Για περίπου 5 μήνες, ο Ποσειδώνας θα βρίσκεται σε ανάδρομη τροχιά, ευνοώντας να επανεξετάσεις εμπειρίες και γεγονότα που συνδέονται με την ψυχική και πνευματική σου κατάσταση. Σε αυτό το διάστημα, καλό είναι να αποφύγεις τις επαφές με πράγματα και πρόσωπα που μπορούν να σε βλάψουν και να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες για να ανατρέξεις σε οτιδήποτε σε βοηθά να αντλείς δύναμη με θετικό τρόπο. Είναι μια ιδανική περίοδος για να δώσεις πάλι χρόνο σε καλλιτεχνικές ασχολίες και ενδιαφέροντα που σου προσφέρουν χαλάρωση και ψυχική ικανοποίηση.

O Ερμής ορθόδρομος

Ο «μηχανισμός» της επικοινωνίας αποκαθίσταται! Από σήμερα ο Ερμής, που εξουσιάζει τους τομείς που συνδέονται με νόηση και μάθηση, μετακινήσεις και διαδρομές αλλά και κάθε λογής επαφές, γυρνά σε ορθή τροχιά, βάζοντας τέλος σε προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί σε σχετικές διαδικασίες ή μέσα. Εντούτοις, η απόλυτη ομαλοποίηση στην επικοινωνία θα είναι αισθητή από τις 27/6 που ο Ερμής θα επιστρέψει στην 13η μοίρα των Διδύμων, από την οποία ξεκίνησε να είναι ανάδρομος. Ετοιμάσου να δεις εξελίξεις σε θέματα με νέους και ζητήματα με άθληση, εξετάσεις ή έγγραφα, αλλά και να πάρεις απαντήσεις σε εκκρεμείς υποθέσεις.

Στους ευνοημένους της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Κριός, Λέων, Τοξότης του γ' δεκαημέρου και Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως των πρώτων ημερών.

Το astrology.gr σου εύχεται να περάσεις μια πολύ όμορφη Παρασκευή κλείνοντας το μάτι στη χαρά και τη διασκέδαση.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved