Τι λένε τα άστρα σήμερα, 10/6;

Iδέες και απόψεις που έχουν σχέση με νέους, διανοητικά ενδιαφέροντα, γραπτά και ταξίδια ή μετακινήσεις που εξάπτουν την περιέργεια θα κερδίσουν αγάπη και θαυμασμό και θα εμπνέουν πίστη και αισιοδοξία...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 10/6;

Σελήνη στους Ιχθύες και Σελήνη στον Κριό

Επικεντρώσου στο επόμενο θετικό βήμα! Η μέρα ξεκινά με την Σελήνη στους Ιχθύες δείχνοντας ότι μέχρι το μεσημέρι θα νιώθεις ότι ζεις σε ένα παράλληλο σύμπαν, όπου στο ένα εργάζεσαι, οδηγείς, γυμνάζεσαι, κινείσαι ή κάνεις κάτι άλλο και, στο άλλο, το παράλληλο, ταξιδεύεις σε μια «φευγάτη» πνευματική διάσταση. Στις 14:13 η Σελήνη εισέρχεται στον δραστήριο και ενεργητικό Κριό. Έτσι, έχοντας ακούσει προηγουμένως το βουητό της δικής σου εσωτερικής δύναμης, και όχι των άλλων, ευνοείται να αναλάβεις δράση για να κάνεις πράγματα που θέλεις.

300x250 STEFANIA

Ο Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη στον Λέοντα

Κέρδισε το χειροκρότημα με τις ιδέες και τις απόψεις σου! Αυτές τις μέρες, ιδέες και απόψεις που έχουν σχέση με νέους, διανοητικά ενδιαφέροντα, γραπτά και ταξίδια ή μετακινήσεις που εξάπτουν την περιέργεια θα κερδίσουν αγάπη και θαυμασμό και θα εμπνέουν πίστη και αισιοδοξία. Αξιοποίησε αυτήν την περίοδο για να κερδίσεις την αποδοχή με τον γραπτό ή τον προφορικό λόγο και για να κάνεις αισθηματικά ταξίδια και ερωτικές προτάσεις, ή να ζήσεις ρομαντικές στιγμές που θα σου προσφέρουν ευχαρίστηση.

Ο Ήλιος στους Διδύμους πλησιάζει σε όψη εξάγωνου τον Ουρανό

Αναπάντεχα ευχάριστα γεγονότα ανοίγουν την πόρτα στην ευτυχία! Η προετοιμασία είναι το κλειδί για την επιτυχία, αλλά αυτές τις ημέρες η πύλη της θα ανοίξει είτε με έναν εντελώς αναπάντεχο τρόπο είτε μέσα από πρωτότυπες ιδέες, σύγχρονες προσεγγίσεις, καθώς και με τη βοήθεια φίλων, μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή ιντερνέτ. Ασχολήσου με πρωτοποριακά ενδιαφέροντα, έλα σε επαφή με πρόσωπα που χρησιμοποιούν την τεχνολογία ή νέες μεθόδους και ετοιμάσου για γεγονότα που θα γίνουν αιτία για ουρανοκατέβατη χαρά.
Περισσότερο από τις παραπάνω θετικές όψεις επηρεάζεσαι αν είσαι Λέων, Τοξότης, Κριός ή Δίδυμος, Υδροχόος του α' ή του β' δεκαημέρου.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Κριός, Λέων, Τοξότης του α' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια υπέροχη μέρα δίνοντας έμφαση σε ότι μπορεί να φέρει χαρά και ευτυχία στη μέρα και τη ζωή σου.

Άκουσε τι είπε σήμερα η Κατερίνα Σαλωνίκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/209663077&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved