Τι λένε τα άστρα σήμερα, 1/6;

Η πολυαστρία στους επικοινωνιακούς, πολυμαθείς και «ταξιδιώτες» Διδύμους διευκολύνει το φλερτ, βοηθά διαδρομές και επαφές και χρωματίζει την μέρα σου με μια ανέμελη, διανοητική, αέρινη ευχαρίστηση!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 1/6;

Ο Ήλιος, ο Άρης και ο Ερμής στους Διδύμους

Πρωτομηνιά με θεία επιφοίτηση, χαρά, εξόδους, τσάρκες και εκδρομές! Η πολυαστρία στους επικοινωνιακούς, πολυμαθείς και «ταξιδιώτες» Διδύμους τονίζει την χαρά της επελεύσεως του Αγίου Πνεύματος, ευνοεί να σου «μιλήσουν» ιδέες, διευκολύνει το φλερτ, βοηθά διαδρομές και επαφές και χρωματίζει την μέρα σου με πράγματα και άτομα που θα σου προσφέρουν μια ανέμελη, διανοητική, αέρινη και κεφάτη ευχαρίστηση!

STEFANIA 300

Σελήνη στον Σκορπιό

Ξεκίνα το μήνα σου πετώντας τα άχρηστα για να βρουν χώρο τα καινούργια που τόσο επιθυμείς! Η παρουσία της Σελήνης στον Σκορπιό, δείχνει ότι η σημερινή μέρα αποτελεί έναν πυρήνα αναγέννησης αφού μέσα από εικόνες, εμπειρίες και εξελίξεις θα νιώσεις ότι ήρθε η ώρα να μπει τέλος σε ότι δεν έχει πια σκοπό, ουσία και δεν σε πάει ένα επίπεδο πιο πέρα δίνοντας χώρο για να ξεπεταχτεί κάτι που θέλεις πολύ! Το τρίγωνο που κάνει με την Αφροδίτη βοηθά να βυθιστείς στα βαθιά νερά του πάθους και να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία του έρωτα, του πόθου και της ευτυχίας.

Σελήνη στον Τοξότη

Είναι αδύνατον είπε η απαισιοδοξία, είναι επικίνδυνο είπε η εμπειρία, είναι άσκοπο είπε η λογική. Προσπάθησέ το είπε με πίστη η καρδιά! Στις 21:39 η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη ευνοώντας να εστιάσεις σε νέες προοπτικές με επιμονή και συνέπεια όπως δείχνει η σύνοδος που σχηματίζει με τον σοβαρό Κρόνο. Επιπλέον, οι βραδινές ώρες ξετυλίγουν ευκαιρίες για επαφές και πλάνα που θα έχουν σχεδιαστεί με καθημερινό ρεαλιστικό τρόπο και θα αποφέρουν χαρά και αισιοδοξία.

Η τύχη σου κλείνει το μάτι αν είσαι Σκορπιός, Ιχθύς, Καρκίνος του γ' δεκαημέρου και Κριός, Τοξότης, Λέων των πρώτων ημερών.

Το astrology.gr σου εύχεται να έχεις έναν υπέροχο μήνα και η γιορτή του Αγίου Πνεύματος να αποτελέσει μια καλή αφορμή για νοητική, σωματική και ψυχική αναζωογόνηση!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved