Τι λένε τα άστρα σήμερα, 31/5;

Οι όψεις της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, τον Πλούτωνα και τον Δία ευνοούν την αναγέννηση ενός ονείρου σου ή την αναθέρμανση μιας σχέσης

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 31/5;

Σελήνη στον Σκορπιό

Το πιο πλούσιο συναίσθημα είναι να βιώνεις το θαύμα της ζωής μέσα από τα μάτια της ψυχής! Η Σελήνη κινείται στο γεμάτο πάθος ζώδιο του Σκορπιού και αν δοθείς με την ψυχή σου σε ό,τι κάνεις θα νιώσεις ικανοποίηση. Οι όψεις της με τον Ποσειδώνα, τον Πλούτωνα και τον Δία ευνοούν την αναγέννηση ενός ονείρου σου ή την αναθέρμανση μιας σχέσης. Επίσης, μπορείς να απολαύσεις πράγματα και καταστάσεις που το φως τους αφενός θα σε μαγνητίζει και αφετέρου, εισχωρώντας στο συναίσθημά σου, θα δώσει απαντήσεις σε βαθιά ερωτήματα και θα σε ανταμείψει με το χρυσάφι της δύναμης και της θέλησης. Η πολυαστρία στο ζωηρό και χαρούμενο ζώδιο των Διδύμων θα προσθέσει πόντους ευτυχίας στην ημέρα σου για να βγεις, να πάρεις τον αέρα σου, να αλλάξεις παραστάσεις και να ξεσκάσεις.

STEFANIA 300

Ο Ήλιος στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα

Αν το πλάνο Α δεν δουλέψει, μην απογοητευτείς. Το αλφάβητο έχει ακόμη 23 γράμματα. Δοκίμασε ένα άλλο! Σήμερα θα σου δοθεί η ευκαιρία να είσαι ένας από τους τυχερούς που θα «εξαφανιστούν» από την πόλη, θα αποδράσουν από την καθημερινή ρουτίνα και το δροσερό αεράκι της χαράς, της ανεμελιάς και του κεφιού θα κάνει τη θέα της ημέρας πιο ωραία. Ωστόσο, από τη μια η δύσκολη οικονομικά και κοινωνικά συγκυρία και από την άλλη η εξάντληση των ημερών, σε συνδυασμό με κάποιες αναποδιές, καθυστερήσεις ή ατυχίες, ίσως γίνουν αιτία για να σε πιάσει μια απογοήτευση. Μην αφήσεις την ανάγκη για το «ιδανικό» να σε στεναχωρήσει σε σημείο που να σε παραλύσει. Η μέρα έχει ποικίλες δυνατότητες και εναλλακτικές. Αξιοποίησέ τις και θα πάρεις μια πολύ όμορφη ανάσα χαράς, χαλάρωσης και αναζωογόνησης.
Το απατηλό τετράγωνο Ηλίου – Ποσειδώνα σε επηρεάζει πιο έντονα αν είσαι Δίδυμος, Ιχθύς, Παρθένος, Τοξότης του α' δεκαημέρου. Επίσης, αν έχεις τον Ωροσκόπο ή πλανήτες μεταξύ της 6ης και της 12ης μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Στους εκλεκτούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Σκορπιός, Ιχθύς, Καρκίνος του α' και του β' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται να περάσεις μια υπέροχη Κυριακή και να χαρείς κάθε ευκαιρία για φλερτ, πάθος, χαρά και διασκέδαση.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved