Τι λένε τα άστρα σήμερα, 30/5;

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις αυτές τις ημέρες είναι να αξιοποιήσεις προτάσεις και ευκαιρίες για ταξίδια και επαφές γεμάτες χρώμα και κέφι

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 30/5;

Σελήνη στο Ζυγό – Σελήνη στον Σκορπιό

Ώρα καλή στην πρύμνη σου και αέρα στα πανιά σου! Η πολυαστρία στους Διδύμους υπόσχεται να μετατρέψει το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαΐου σε ένα αέρινο και σπιρτόζο ποτ-πουρί επαφών, ταξιδιών, γνωριμιών και μικρών αποδράσεων που θα φέρουν έναν ζωηρό αέρα χαράς σε κάθε εμπειρία σου. Η παρουσία της Σελήνη στο Ζυγό ως το μεσημέρι δείχνει ότι οι πρωινές ώρες είναι ιδανικές για επιλογές που θα χαρακτηρίζονται από καλαισθησία και κάθε τι που θα χρωματίσει τη διάθεσή σου με θετικότητα. Στις 12:33 η Σελήνη εισέρχεται στο διεισδυτικό ζώδιο του Σκορπιού και θα παίρνεις ικανοποίηση νιώθοντας ότι είσαι 100% «μέσα» σε ό,τι κάνεις, ενώ στον έρωτα δεν θα θες τίποτα λιγότερο από «τα πάντα».

STEFANIA 300

Ο Ήλιος στους Διδύμους σε σύνοδο με τον Ερμή και σε συγκλίνον τετράγωνο με τον Ποσειδώνα

Μαγευτικοί κοντινοί προορισμοί χαράς, φλερτ και κεφιού σε περιμένουν! Σε μια περίοδο που συγκεντρώνει πολύ άγχος και χαρακτηρίζεται από καταστάσεις που δεν δίνουν εχέγγυο για τίποτα, το καλύτερο που έχεις να κάνεις αυτές τις ημέρες είναι να αξιοποιήσεις προτάσεις και ευκαιρίες για ταξίδια και επαφές γεμάτες χρώμα και κέφι. Αναζωογόνηση, ελευθερία, ευεξία, φλερτ, παιχνίδι και χαρά είναι μόνο μερικοί από τους προορισμούς που θα έχεις πρόσβαση και θα ευχαριστηθείς. Σαφώς και θα υπάρχουν ρηχά και ανούσια θέματα που ίσως σε απασχολήσουν, όπως και καθυστερήσεις και προβλήματα με άτομα που σπουδάζουν, αθλούνται, οδηγούν, μετακινούνται, γράφουν, διδάσκουν ή με τα οποία μετακινείσαι, συγγενεύεις ή γειτονεύεις. Όμως μην αφήσεις να σου κλέψουν την ευκαιρία να ζήσεις όμορφες, ρομαντικές και θεραπευτικές στιγμές. Αξιοποίησε κάθε ιδέα ή ευκαιρία, ακόμη και την πιο μικρή, για να ζήσεις ένα μαγικό τριήμερο ξεγνοιασιάς και χαράς και θα ωφεληθείς τόσο νοητικά όσο και σωματικά.
Οι όψεις του Ηλίου ασκούν πιο έντονη επίδραση αν είσαι Δίδυμος, Ιχθύς, Παρθένος, Τοξότης του α' δεκαημέρου. Επίσης, αν έχεις αστρολογικά σημεία ή πλανήτες μεταξύ της 6ης και της 12ης μοίρα των μεταβλητών ζωδίων.

Η τύχη σου χαμογελά περισσότερο σήμερα αν είσαι Ζυγός, Υδροχόος, Δίδυμος των τελευταίων ημερών και Σκορπιός, Ιχθύς, Καρκίνος του

α' δεκαημέρου.
Το astrology.gr σου εύχεται ένα υπέροχο τριήμερο με χαρά, όμορφες επαφές και ωραίες εμπειρίες.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved