Τι λένε τα άστρα σήμερα, 28/5;

Η παρουσία της Σελήνης σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού δείχνει ότι θα νιώσεις καλά αντιμετωπίζοντας πιο ανάλαφρα κάποιες καταστάσεις και στρέφοντας την προσοχή σου περισσότερο στην κοινωνική ζωή

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 28/5;

Σελήνη στο Ζυγό

Δες πιο ανάλαφρα το καθημερινό πανδαιμόνιο και άσε την καρδιά σου να ανέβει στο πιο όμορφο και χαρούμενο καρουζέλ! Ο Ήλιος και ο Άρης στους λαλίστατους Διδύμους έχουν ανοίξει δρόμο για διάλογο και επαφές και έχουν φέρει στο προσκήνιο διανοητικές δραστηριότητες και διεκπεραιώσεις σε σχέση με έγραφα, υπογραφές, μετακινήσεις και νέους ανθρώπους. Ο Ερμής όμως κινείται ανάδρομος βάζοντας τρικλοποδιές στην εξέλιξή τους με αναβολές και καθυστερήσεις. Η παρουσία της Σελήνης σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού σε θετικές όψεις με τον Ήλιο και τον Ερμή δείχνει ότι θα νιώσεις καλά αντιμετωπίζοντας πιο ανάλαφρα κάποιες καταστάσεις και στρέφοντας την προσοχή σου περισσότερο στην κοινωνική ζωή, σε καλλωπιστικά θέματα, στον έρωτα και στη δύναμη του «εμείς». Επίσης, η Αφροδίτη, κυβερνήτης της σημερινής Σελήνης, βρίσκεται στον Καρκίνο, και δείχνει ότι σήμερα πρέπει να θυμάσαι πως στις σχέσεις το κύριο ζητούμενο δεν είναι να συμφωνήσεις με τον άλλον, αλλά να καταλάβεις πως νιώθει.

STEFANIA 300

Ο Ερμής στους Διδύμους πλησιάζει σε όψη τετράγωνου στον Ποσειδώνα

Παλεύοντας με τους δαίμονες της σύγχυσης και του παραλογισμού! Δεν σου φτάνει αυτόν τον καιρό το «τρέξιμο» με χίλιες, μύριες υποθέσεις και τον Ερμή ανάδρομο να σου κάνει τα νεύρα «κρόσσια» με τα τσαλίμια, τις αναβολές και τα καμώματα του, έχεις και τη σύγχυση ή την αβεβαιότητα που διέπει πολλές υποθέσεις σου να κάνουν ακόμη πιο πολύπλοκη την εξίσωση που έχεις να λύσεις αυτές τις ημέρες με τα τρέχοντα και όχι μόνο ζητήματα. Καθαρό μυαλό, ακόμα και αν το πιστεύεις, δεν έχεις. Για αυτό και οι καταθλιπτικές σκέψεις αυτές τις ημέρες έχουν χτυπήσει κόκκινο.
Τι κάνεις; Αφενός αποφεύγεις να δώσεις υποσχέσεις και να βάλεις σημαντικές υπογραφές, ενώ έχεις κατά νου ότι οι παραπλανητικές πληροφορίες είναι σε έξαρση. Αφετέρου, ιδιαίτερα μέχρι τα τέλη της εβδομάδας, επιστράτευσε την τέχνη ως μέσο θεραπείας, απασχολώντας κυρίως τα χέρια σου (σχέδιο, γλυπτική, ζωγραφική, πλέξιμο κτλ). Επίσης, το διάβασμα ή το γράψιμο (π.χ. ημερολογίου) θα σε βοηθήσουν να αποβάλλεις το άγχος. Αφιέρωσέ τους έστω λίγη ωρίτσα και θα σε αποζημιώσουν πολλαπλά.
Πιο έντονα από την απατηλή όψη Ερμή – Ποσειδώνα επηρεάζεσαι αν είσαι Δίδυμος, Ιχθύς, Παρθένος, Τοξότης του α' δεκαημέρου. Επίσης, αν έχεις τον Ωροσκόπο ή τον Ερμή ή άλλο αστρολογικό σημείο μεταξύ της 6ης και 11ης μοίρας των μεταβλητών ζωδίων.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Ζυγός, Δίδυμος, Υδροχόος του α' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται να περάσεις μια όμορφη μέρα, ενθυμούμενος ότι τα λάθη που κάνουν την εμφάνισή τους στη ζωή σου, με τη μορφή καταστάσεων, ανθρώπων ή γεγονότων, δεν είναι παρά μαθήματα που πρέπει να πάρεις για να τη συνεχίσεις πιο συνειδητοποιημένος.

Άκουσε τι είπε σήμερα η Κατερίνα Σαλωνίκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/207608527&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved