Τι λένε τα άστρα σήμερα, 27/5;

Η ευφυΐα θα σε βοηθήσει να δείξεις ευελιξία, ενώ οι γνωριμίες, η ενημέρωση και η γρηγοράδα θα είναι ανεκτίμητα εργαλεία για καινούργια ξεκινήματα και δραστηριότητες

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 27/5;

Σελήνη στην Παρθένο

Όσο πιο συγκεκριμένες οδηγίες δοθούν, τόσο καλύτερη εικόνα θα υπάρχει και τα αποτελέσματα θα είναι πιο καλά! Η σημερινή μέρα σου θέτει ερωτήματα γύρω από την εργασία, την υγεία, τη διατροφή και για το πώς θα καλυτερεύσεις την καθημερινότητα, τις σχέσεις και τη ζωή σου. Η μέρα θέλει σαφές πλάνο όχι για να κυλήσει σαν καλοκουρδισμένο ρολόι –καθώς με τον Ερμή ανάδρομο, κυβερνήτη της σημερινής Σελήνης, καθυστερήσεις, αναβολές και τεχνικά προβλήματα δεν θα λείψουν– αλλά για να αυξήσεις τις πιθανότητες να γίνει το κάθε τι με τον καλύτερο τρόπο. Δες την κριτική ως ευκαιρία για να εξελιχθείς και να βελτιωθείς. Αν πάλι την αξιολογήσεις ως εμπαθή ή άχρηστη, απλά πέτα τη στα σκουπίδια. Μην «τρελαθείς» στην υπερανάλυση για τίποτα!

STEFANIA 300

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη στους Διδύμους στην 10η μοίρα

Ακόνισε το μαχαίρι του πνεύματός σου! Αυτές τις ημέρες θα έχεις τη δυνατότητα να ακονίσεις το μυαλό σου, να μάθεις μια ξένη γλώσσα, να αναπτύξεις ή να εξοπλιστείς με μια δεξιότητα, να ξεκινήσεις γυμναστική ή να προπονηθείς σε νέες τεχνικές. Η ευφυΐα θα σε βοηθήσει να δείξεις ευελιξία και να προσαρμοστείς, ενώ είτε η άμεση ενημέρωση, οι γνωριμίες, οι γνώσεις και τα νοητικά ενδιαφέροντα είτε η γρηγοράδα ή καλή τεχνική των χεριών ή των ποδιών θα είναι ανεκτίμητα εργαλεία για καινούργια ξεκινήματα και δραστηριότητες. Στον έρωτα, η καταιγίδα του φλερτ ίσως κάνει την ομπρέλα της λογικής να λυγίσει.
Πιο έντονα από τη σύνοδο Ερμή – Άρη επηρεάζεσαι αν είσαι Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς του α' δεκαημέρου.

Η τύχη σου χαμογελά περισσότερο σήμερα αν είσαι Παρθένος, Ταύρος, Αιγόκερως του γ' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια εκπληκτική μέρα με χαρά, όμορφες στιγμές και νέα ενδιαφέροντα.

Άκουσε τι είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/207430593&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved