Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/5;

Η θετική όψη που σχηματίζει η Σελήνη με τον Πλούτωνα δείχνει ότι σήμερα χρειάζεται να εμβαθύνεις στο τι πραγματικά έχει σημασία για σένα, γεγονός που θα σε ωθήσει να δοθείς ολόψυχα σε ό,τι κάνεις.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/5;

Σελήνη στην Παρθένο

Όταν δίνεις ολόκληρο τον εαυτό σου, τότε δίνεις πραγματικά! Σήμερα θα σε απασχολήσουν πρακτικά θέματα και θα θέλεις περισσότερο από άλλες μέρες να μπει μια τάξη σε σκέψεις, συναισθήματα και εργασίες. Το Άγιο δισκοπότηρο της ικανοποίησης θα είναι να κάνεις μια καταπληκτική δουλειά με ό,τι και αν ασχοληθείς, είτε με τα παιδιά, το σπίτι, τη δουλειά σου είτε με οτιδήποτε άλλο. Στον έρωτα, τα απλά πράγματα θα αποδειχθούν τα πιο συναρπαστικά. Οι δυσαρμονικές όψεις με τον Ποσειδώνα, τον Άρη και τον Ερμή δείχνουν ότι το κυνήγι της τελειότητας στην καθημερινότητά σου μόνον απογοήτευση, ενοχές, ένταση και διαφωνίες μπορεί να φέρει. Η θετική όψη που σχηματίζει η Σελήνη με τον Πλούτωνα δείχνει ότι σήμερα χρειάζεται να εμβαθύνεις στο τι πραγματικά έχει σημασία για σένα, γεγονός που θα σε ωθήσει να δοθείς ολόψυχα σε ό,τι κάνεις.

STEFANIA 300

Ο Άρης στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στην 9η μοίρα
Τεχνάσματα, εξαπατήσεις, μπερδέματα και απογοητεύσεις! Αυτές τις ημέρες μπορεί να χαρακτηρίσεις μια συμπεριφορά ως προδοσία, υποκρισία ή ανηθικότητα όπως το να σου κλέψει κάποιος μια ιδέα και να την παρουσιάσει ως δική του, να σε κουτσομπολέψει, να σου πει ψέματα ή να βάλει «βύσμα» για να πετύχει ένα σκοπό. Αν πιστεύεις ότι θα έπρεπε να ζεις σε έναν κόσμο ιδανικό ίσως το ρίξεις στο ποτό, τη θλίψη ή την άρνηση. Κατέβα από το ροζ συννεφάκι σου και ετοιμάσου να τα καταφέρνεις ακόμη και σε μια μέρα που κρύβει παγίδες. Μπορείς να ζεις και με αυτές. Κι αν πατήσεις καμία μπανανόφλουδα το σημαντικό δεν είναι που θα πέσεις αλλά που θα δείξεις διάθεση να σηκωθείς. Σε όλους θα τύχει να πέσουν θύματα, αλλά αυτό που μετρά είναι πως αντιδρά ο καθένας, αν τα βάζει με τον εαυτό του ή μαθαίνει να ζει και με το άδικο. Πούλα... τρέλα σε άθλιες συμπεριφορές, με την καλή έννοια, και θα μπορείς να τα βγάλεις πέρα ακόμη και μέσα στην απόλυτη αναρχία.
Πιο έντονα από την απατηλή όψη Άρη – Ποσειδώνα επηρεάζεσαι αν είσαι Δίδυμος, Ιχθύς, Παρθένος, Τοξότης του α' δεκαημέρου ή αν έχεις είτε τον Ωροσκόπο είτε τον Άρη ή άλλο πλανήτη μεταξύ της 6ης και της 12ης μοίρας των μεταβλητών ζωδίων.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Παρθένος, Αιγόκερως, Ταύρος του α' και του β' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται να περάσεις μια υπέροχη μέρα νιώθοντας ευγνώμων τόσο για τις καλές όσο και για τις δύσκολες στιγμές που σου έδειξαν πόσο δυνατός μπορείς να είσαι.

Άκουσε τι είπε σήμερα η Κατερίνα Σαλωνίκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/207257885&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved