Τι λένε τα άστρα σήμερα, 22/5;

Το μεράκι, η φροντίδα και η αγάπη θα είναι το αλάτι που θα νοστιμίσει τη μέρα σου, ενώ θα σου δώσει χαρά να κάνεις κάτι για την οικογένεια, να βρεθείς κοντά στη θάλασσα ή να αφήσεις τη φαντασία σου να σε πάει ένα ταξίδι

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 22/5;

Σελήνη στον Καρκίνο κενή πορείας

Το πώς νιώθεις σου υπενθυμίζει τι έχει μεγαλύτερη σημασία για σένα! Με τη Σελήνη σήμερα στον Καρκίνο, το κλειδί για την ευτυχία θα βρίσκεται στα συναισθήματά σου. Δώσε προσοχή στο πως νιώθεις. Αν αισθάνεσαι μέσα σου καλά για κάτι, προχώρα, διαφορετικά απομακρύνσου. Το μεράκι, η φροντίδα και η αγάπη θα είναι το αλάτι που θα νοστιμίσει τη μέρα σου, ενώ θα σου δώσει χαρά να κάνεις κάτι για την οικογένεια, να βρεθείς κοντά στη θάλασσα ή να αφήσεις τη φαντασία σου να σε πάει ένα ταξίδι που θα συνδέσει τις μνήμες σου με το παρόν, γεμάτο ήχους, εικόνες, χρώματα.

STEFANIA 300

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω

Κανένας δεν μπορεί να γυρίσει πίσω και να κάνει μια νέα αρχή, αλλά ο καθένας μπορεί να αρχίσει σήμερα και να ορίσει ένα καινούργιο τέλος! Αυτόν τον καιρό, η συναισθηματική ανταπόκριση σε ό,τι συμβαίνει στις σχέσεις σου είναι υψηλή και ίσως βιώνεις πιο έντονα την ανάγκη να βάλεις τέλος σε υποβόσκουσες συγκρούσεις, να κάνεις ριζικές αλλαγές και να συμβάλλεις με τον τρόπο σου σε εξελίξεις που, ακόμα και αν είναι δυσάρεστες ή επώδυνες, μακροπρόθεσμα θα σε ωφελήσουν. Μη λυπάσαι για αυτό που τελειώνει γιατί όλη η ζωή είναι μια πορεία τέλους και νέας αρχής. Για να δοθεί χώρος σε κάτι νέο στα αισθηματικά ή στα οικονομικά σου αυτό το διάστημα, πρώτα θα έρθει η λύπη και μετά η χαρά. Τίποτα, πάντως, από ότι έχεις ζήσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου δεν θα πάει χαμένο, ούτε η μοίρα θα σε αδικήσει. Αντίθετα, θα περπατήσεις με πάθος το νέο σου πεπρωμένο, πιο σίγουρος για το τι θες.
Περισσότερο από την όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα επηρεάζεσαι αν είσαι Κριός, Ζυγός, Αιγόκερως και Καρκίνος του β' δεκαημέρου. Επίσης, αν έχεις είτε τον ωροσκόπο είτε την Αφροδίτη ή άλλους προσωπικούς πλανήτες μεταξύ της 12ης και 18ης μοίρας των παρορμητικών ζωδίων.

Στους εκλεκτούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς του γ' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται να περάσεις μια όμορφη Παρασκευή αποφεύγοντας και υπερπηδώντας τις ρωγμές της ζωής.

Άκουσε τι είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/206668316&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved