Τι λένε τα άστρα σήμερα, 21/5;

Η παρουσία του Ήλιου στους Διδύμους υπογραμμίζει την ανάγκη σύνδεσης με τους γύρω σου για την επίτευξη όσων επιθυμείς

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 21/5;

Σελήνη στον Καρκίνο

Άνοιξε την αγκαλιά σου στην αγάπη και κράτα εντός των θυρών της ψυχής τα αποστάγματα των εμπειριών σου! Η σημερινή μέρα ξεκινά με τη τρυφερή Σελήνη στον Καρκίνο σε θετικές όψεις με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα, δίνοντας έναυσμα και αφορμές για δώρα, εορτασμούς και συναναστροφές που θα χρωματίζουν τη μέρα με ζεστασιά, οικειότητα, αγάπη και ρομαντισμό. Η όψη αντίθεσης της Σελήνης με τον Πλούτωνα δείχνει ότι θα αισθανθείς την ανάγκη να μην είσαι ανοιχτό βιβλίο. Αντίθετα, θα ωφεληθείς, αν οι ανασφάλειες και τα ισχυρά συναισθήματα γίνουν το μυστικό σου κλειδί για την πόρτα των αναθεωρήσεων και των βαθιών αλλαγών. Ιδιαίτερα, μάλιστα, αν αυτές αφορούν γυναίκες, την οικογένεια ή και καταστάσεις που έχουν τη ρίζα τους βαθιά στο παρελθόν.

STEFANIA 300

Ο Ήλιος στους Διδύμους 21/5 – 21/6

Επιτυχία μέσω της γνώσης ή των άλλων! Με τον Ήλιο στους Διδύμους από σήμερα 21/5 έως τις 21/6 θα έχεις την ευκαιρία, τόσο στον επαγγελματικό τομέα και την προσωπική σου ζωή όσο και γενικότερα, να πετύχεις στόχους και επιθυμίες ανοίγοντας διαύλους επικοινωνίας με τους άλλους. Η παρουσία του Ήλιου στους Διδύμους υπογραμμίζει την ανάγκη σύνδεσης με τους γύρω σου για την επίτευξη όσων επιθυμείς. Η πρόσβασή σου στη γνώση και την πληροφόρηση θα είναι πιο εύκολη αλλά και απαραίτητη για τις επιδιώξεις σου. Πολλά γραφειοκρατικά ή άλλου τύπου «πέρα - δώθε» θα είναι αναγκαία για την εξέλιξη κάποιων υποθέσεων, ενώ παράλληλες δράσεις, μεσολαβήσεις, διπλές ενασχολήσεις και μετακινήσεις θα συμβάλλουν στο να γίνει κάποιος τομέας της ζωής σου πιο ενδιαφέρων και ικανοποιητικός.

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο πλησιάζει σε αντίθεση τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω

Μη ρωτάς γιατί σου φέρονται άσχημα. Δεν έχει να κάνει με σένα. Οι άνθρωποι φέρονται στους άλλους ανάλογα με το πώς νιώθουν οι ίδιοι βαθιά μέσα τους για τον εαυτό τους! Αυτές τις ημέρες η ευτυχία, η αρμονία και η συνύπαρξη απειλούνται από κάθε λογής χρόνια προβλήματα, φόβους, ανασφάλειες, ακόμα και από σκοτεινά ή ασυνείδητα κίνητρα. Ίσως, νιώσεις την εμπάθεια ή την κακία κάποιου, ενώ στις σχέσεις και στις οικονομικές συναλλαγές είναι πιθανόν να βιώσεις κάποιας μορφής βία ή απώλεια. Πρόσεξε κάθε λογής δεσμεύσεις που σου ασκούν μεγάλη δύναμη και δεν μπορείς να πεις «όχι», σταμάτα να αναμασάς προβλήματα, βάλε διαχωριστικές γραμμές και δώσε λύσεις. Τέλος, επειδή κάθε εμπειρία στη ζωή έχει το σκοπό και το νόημά της, μεταμόρφωσε τις παρούσες δυσκολίες σε χρήσιμα διδάγματα για το μέλλον σου!
Περισσότερο από την όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα επηρεάζεσαι αν είσαι Καρκίνος, Κριός, Ζυγός, Αιγόκερως του β' δεκαημέρου ή αν έχεις είτε τον ωροσκόπο είτε προσωπικούς πλανήτες μεταξύ της 12ης και 18ης μοίρας των παρορμητικών ζωδίων.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς του α' και του β' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται να έχεις μια υπέροχη Πέμπτη και μην αφήνεις αυτό που δεν μπορείς να κάνεις να εμποδίσει αυτό που μπορείς να κάνεις.

Άκουσε τι είπε σήμερα η Κατερίνα Σαλωνίκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/206508876&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved