Τι λένε τα άστρα σήμερα, 20/5;

Αξιοποίησε τη φαντασία, τη διαίσθηση, τη ζεστή συναισθηματική σου πλευρά και έχε κατά νου ότι σήμερα για πολλά πράγματα μόνο μια αγκαλιά θα φτάνει...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 20/5;

Σελήνη στους Διδύμους

Δώσε χρόνο σε καταστάσεις που θα κάνουν τη σκέψη να κεντήσει και το βλέμμα να παιχνιδίσει! Με την αεικίνητη και πολυδιάστατη Σελήνη στους Διδύμους σήμερα είναι μια μέρα γεμάτη από πολλά και διαφορετικά πράγματα και ενδιαφέροντα. Ζητήματα καθημερινά, έξοδοι, μετακινήσεις, τηλεφωνήματα θα τραβούν την προσοχή σου ενώ η επιθυμία για να δεις κάποιο πρόσωπο, να σκεφτείς, να γράψεις, να εκφράσεις τις ιδέες σου ή απλά να πάρεις τον αέρα σου θα είναι μεγαλύτερη. Βέβαια, λόγω της ανάδρομης φοράς του Ερμή, κυβερνήτη της σημερινής Σελήνης, καλό θα είναι να έχεις το νου για λάθη ή προβλήματα που πιθανόν να προκύψουν και ίσως φέρουν κάποια ανακατωσούρα. Από την άλλη, ίσως έχεις την ευκαιρία να ξαναδείς κάποιο πρόσωπο, πρόταση, ιδέα ή θέμα που θα ανακινήσει την περιέργειά σου.

STEFANIA 300

Σελήνη στον Καρκίνο

Άκου παλιές ιστορίες, απόλαυσε το γαλάζιο της θάλασσας και αφέσου στην ζεστή σπηλιά μιας αγκαλιάς! Στις 16:55 η Σελήνη εισέρχεται στο υδάτινο και συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου και θα έχεις την τάση να νοσταλγείς πράγματα και πρόσωπα, να επιστρέψεις κοντά τους για να αισθανθείς το χάδι της φωνής, της παρουσίας και της ενέργειάς τους. Αξιοποίησε τη φαντασία, τη διαίσθηση, τη ζεστή συναισθηματική σου πλευρά και έχε κατά νου ότι σήμερα για πολλά πράγματα μόνο μια αγκαλιά θα φτάνει, όχι η τυπική ή η ερωτική ούτε αυτή από συμπόνια, αλλά μια αληθινή αγκαλιά!

Στους εκλεκτούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Δίδυμος, Υδροχόος, Ζυγός του 3ου δεκαημέρου και Καρκίνος, Ιχθύς, Σκορπιός του α' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται να έχεις μια όμορφη, ανέμελη και ευχάριστη Τετάρτη.

Άκουσε τι είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/206338007&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved