Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/5;

Στα θετικά της ανάδρομης φοράς τους Ερμή περιλαμβάνεται η επαναφορά στο προσκήνιο θεμάτων, ιδεών, προτάσεων που έχουν κάτι ενδιαφέρον να προσφέρουν, αλλά είχαν ξεχαστεί στο συρτάρι της λήθης...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/5;

Σελήνη στους Διδύμους

Φλερτ, έξοδοι, συζητήσεις και άφθονη χαρά! Η μέρα ξεκινά με μια περίεργη αίσθηση λόγω της πρωινής όψης της Σελήνης με τον Ποσειδώνα που προκαλεί κάποια σύγχυση και δείχνει ότι σε θέματα επαφών και επικοινωνίας ίσως έχεις αμφιβολίες ή κάτι δεν σου κάθεται καλά. Εν συνεχεία, η Σελήνη συναντά το Δία και η διάθεση γίνεται σπιρτόζα και αισιόδοξη ευνοώντας ιδέες, προτάσεις και συναναστροφές που έχουν σκοπό κάτι ευχάριστο ή πολύ θετικό για σένα. Το βράδυ η Σελήνη συναντά τον Ουρανό και η κοινωνική ζωή σε ελκύει ενώ νέες γνωριμίες και απρόσμενα νέα μπορούν να φέρουν ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη σου.

STEFANIA 300

Ο Ερμής ανάδρομος από τις 19/5 ως τις 12/6

Επικοινωνία «χαλασμένο τηλέφωνο»! Με τον Ερμή σε ανάδρομη κίνηση από σήμερα μέχρι τα μέσα Ιουνίου περίπου, η επικοινωνία «βραχυκυκλώνει». Άλλα θα λες εσύ άλλα θα καταλαβαίνουν οι άλλοι, άλλα θα ακούς εσύ αλλά θα εννοούν οι άλλοι. Δεν είναι μια καλή περίοδος για κλείσιμο συμφωνιών, υπογραφές, αγορές αυτοκινήτων, ηλεκτρικών ειδών, κινητών και gadgets ούτε για αλλαγές σχετικές με υπηρεσίες τηλεφωνίας. Πολύ πιθανόν κάτι να σου χαλάσει, να χάσεις, να ξεχάσεις ή να ανασύρεις στη μνήμη σου πράγματα που θα τραβήξουν εκ νέου την προσοχή σου. Στα θετικά της ανάδρομης φοράς τους Ερμή περιλαμβάνονται οι επιστροφές προσώπων, οι δεύτερες ευκαιρίες σε άτομα και καταστάσεις, καθώς και η επαναφορά στο προσκήνιο θεμάτων, ιδεών, προτάσεων που, αν και έχουν κάτι ενδιαφέρον να προσφέρουν, είχαν ξεχαστεί στο συρτάρι της λήθης.

Η τύχη είναι με το μέρος σου περισσότερο σήμερα αν είσαι Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος του β' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια υπέροχη Τρίτη που θα ξεφύγεις λίγο από τις καθημερινές σκοτούρες και θα ανοίξεις τα παράθυρα της σκέψης σου στη χαρά, το κέφι και τις πιο ανάλαφρες πτυχές της ζωής.

Άκουσε τι είπε σήμερα η Κατερίνα Σαλωνίκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/206174749&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved