Τι λένε τα άστρα σήμερα, 15/5;

Πρόσεχε το θυμό και τον εγωισμό και αξιοποίησε την πυριγενή ενέργεια της σημερινής Σελήνης για να ανεβάσεις το θερμόμετρο στην αισθηματική σου ζωή.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 15/5;

Σελήνη στον Κριό

Στο κόκκινο! Νωρίς το πρωί η εξωστρεφής και δραστήρια Σελήνη στον Κριό συναντά τον Δία, αυξάνοντας την αισιοδοξία σε ό,τι κάνεις και επεκτείνοντας τις δυνατότητες για επιτυχία. Εν συνεχεία, οι δυσμενείς όψεις που σχηματίζει με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό φέρνει εκρήξεις στη διάθεση και εντάσεις στην εργασία και τις σχέσεις. Πρόσεχε το θυμό και τον εγωισμό και αξιοποίησε την πυριγενή ενέργεια της σημερινής Σελήνης για να ανεβάσεις το θερμόμετρο στην αισθηματική σου ζωή.

STEFANIA 300

Ο Άρης στους Διδύμους σε αντίθεση με τον Κρόνο στον Τοξότη

Αυτός που κυνηγάει δυο λαγούς, αφήνει τον έναν και χάνει τον άλλο! Αυτές τις ημέρες αν έχεις δώσει ενέργεια σε πολλά πράγματα ταυτόχρονα ίσως αισθανθείς ότι κινδυνεύεις να χάσεις κάτι σημαντικό ή να ζημιωθείς σε κάποιο επίπεδο. Πιθανόν να κριθεί απαραίτητο να σταματήσεις κάτι για να δώσεις σημασία σε κάτι άλλο. Ενδέχεται να προβληματιστείς σε σχέση με μετακινήσεις, το όχημα σου ή τις διαδρομές σου αλλά και σχετικά με νοητικές δραστηριότητες. Απόφυγε ενέργειες που μπορεί να περιορίσουν ή να προκαλέσουν προβλήματα στην κίνησή σου. Πιο έντονα από την όψη Άρη – Κρόνου επηρεάζεσαι αν είσαι Δίδυμος, Ιχθύς, Παρθένος, Τοξότης του α' δεκαημέρου.

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο πλησιάζει σε όψη τριγώνου τον Ποσειδώνα

Ταξιδεύοντας με τη γόνδολα της ευτυχίας! Αυτές τις ημέρες θα έχεις τη μαγική ικανότητα να αλλάξεις την πραγματικότητά σου όσον αφορά τα χρήματα, τον έρωτα και τις σχέσεις σου. Συγχρόνως, ένα όνειρο σε σχέση με το σπίτι ή κάποιο χώρο και την οικογένεια μπορεί να εκπληρωθεί, ενώ ευνοείται να απολαύσεις όμορφες και γαλήνιες στιγμές που θα μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη σου.
Περισσότερο από την θεσπέσια όψη Αφροδίτης – Ποσειδώνα επηρεάζεσαι αν είσαι Ιχθύς, Καρκίνος, Σκορπιός του α' δεκαημέρου.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Κριός, Λέων, Τοξότης του β' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια εξαιρετικά όμορφη και ευχάριστη ημέρα!

Άκουσε τι είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/205569650&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved