Τι λένε τα άστρα σήμερα, 12/5;

Οποιαδήποτε ώρα της ημέρας νιώσεις τη διάθεση σου να πέφτει, η θετική όψη Σελήνης - Αφροδίτης σε παροτρύνει να περάσεις χρόνο με κάποιο ξεχωριστό πρόσωπο που αγαπάς ή να ασχοληθείς με οτιδήποτε σου αρέσει

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 12/5;

Η Σελήνη στους Ιχθύες και οι όψεις με τον Άρη, τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα

Δεν θα κερδίσεις τίποτα με το να εξαντλείς τον εαυτό σου και να μην απολαμβάνεις τη μέρα σου! Η μέρα ξεκινά με την συναισθηματική Σελήνη στους Ιχθύες να σχηματίζει στη διάρκειά της δυσαρμονικές όψεις με τον Άρη, τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα. Εσωτερική αναστάτωση και ένταση ίσως δημιουργηθεί σε σχέση με μετακινήσεις, διανοητικές ή αθλητικές δραστηριότητες, καθημερινά «τρεξίματα», ειδήσεις, λόγια, μηνύματα ή νέους. Παλιές στεναχώριες, μη θέλοντας να ξεθωριάσουν, θα επηρεάζουν τη διάθεσή σου, ενώ λύπη και σύγχυση θα στήσουν το δικό τους χορό στη συναισθηματική σου σκηνή.

STEFANIA 300

Η Σελήνη στους Ιχθύες σε τρίγωνο με την Αφροδίτη στον Καρκίνο

Βρίσκεσαι εδώ για να ζεις, να είσαι ευτυχισμένος και να αγαπάς! Έτσι, η θετική όψη που σχηματίζει η Σελήνη με την Αφροδίτη είναι σα να λέει: οποιαδήποτε ώρα της ημέρας νιώσεις τη διάθεση σου να πέφτει, πέρασε χρόνο με κάποιο ξεχωριστό πρόσωπο που αγαπάς ή ασχολήσου με οτιδήποτε σου αρέσει. Κάνε κάτι που αναβλύζει αγάπη και θα βρεθείς στο μονοπάτι της γαλήνης και της χαράς.

Ο Άρης στους Διδύμους 12/5 – 24/6

Ό,τι εξιτάρει το μυαλό το μυαλό σου θα διεγείρει τη δράση σου! Πολλές και διαφορετικές θα είναι οι επιδιώξεις σου μεταξύ 12/5 και 24/6 με πρώτες και κύριες αυτές που έχουν σχέση με γνώση, μάθηση, νέους και διανόηση. Δώσε τους την ενέργεια και τη ζωντάνια σου! Επίσης, η επικοινωνία και η σύνδεση με τους άλλους θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σου δραστηριότητα, ενώ πιθανόν να ξεκινήσεις να μάθεις κάτι νέο ή να προωθήσεις ιδέες και προτάσεις. Έκφρασε τη γνώμη σου, ανοίξου σε νέους τομείς και ξεκίνα νέα ενδιαφέροντα. Ο Άρης συνδέεται με τη σεξουαλικότητα και σε αυτόν τον τομέα θα φέρει άλλο αέρα, σπιρτόζικο και γρήγορο. Καλωσόρισε το φλερτ, την τρέλα, την σπιρτάδα και το σφρίγος στο νου και το σώμα. Πρόσεχε εντάσεις και διαφωνίες με συναδέλφους, γείτονες και άτομα στον περίγυρό σου, μη βιάζεσαι και μη βρίζεις στο δρόμο.

Στους εκλεκτούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Ιχθύς, Καρκίνος, Σκορπιός του α' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια όμορφη μέρα που θα ακολουθήσεις το δρόμο της αγάπης με το νου και την καρδιά σου!

Άκουσε τι είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/205087686&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved