Τι λένε τα άστρα σήμερα, 10/5;

Όμορφα μηνύματα, τηλεφωνήματα, συναντήσεις, έξοδοι, επαφές, νέες γνωριμίες και καλλιτεχνικά δρώμενα θα σε γεμίσουν κέφι και θα φέρουν αέρα χαράς στην Κυριακή σου!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 10/5;

Σελήνη στον Υδροχόο

Κυριακή 10 Μαΐου 2015! Αν είσαι μαμά δεν είσαι πότε μόνη σου. Η σκέψη και η αγάπη για το παιδί σου σε συντροφεύει πάντα και με τη Σελήνη σήμερα στο κοινωνικό και ξεχωριστό ζώδιο του Υδροχόου θα νιώσεις ακόμη περισσότερο αυτήν την όμορφη παρέα στη ζωή σου. Αν είσαι παιδί, ίσως σήμερα αισθανθείς ότι κάθε μητέρα είναι σαν λουλούδι, η κάθε μια είναι όμορφη και μοναδική. Η ανατρεπτική φύση του Υδροχόου δείχνει την ανάγκη να της ευχηθείς κάνοντάς της δώρο κάτι καινούργιο, διαφορετικό, πρωτότυπο και, ξαφνιάζοντάς τη, να της πεις: «Μια έκπληξη για σένα! Χρόνια Πολλά μανούλα!».

STEFANIA 300

Οι όψεις της Σελήνης

Ξεχωριστές στιγμές και απρόβλεπτες χαρές! Νωρίς το πρωί η αέρινη και ανανεωτική Σελήνη στον Υδροχόο συναντά τον Κρόνο που κινείται ανάδρομος στον Τοξότη, ευνοώντας να ασχοληθείς με ολότελα ανοιχτή διάθεση και ευφυή σκέψη με κάτι που θα σου θυμίζει αλλοτινές στιγμές αυθεντικής χαράς. Εν συνεχεία, η κοινωνική Σελήνη στον Υδροχόο συναντά τον Ερμή στο διττό και επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων. Όμορφα μηνύματα, τηλεφωνήματα, συναντήσεις, έξοδοι, επαφές, νέες γνωριμίες και καλλιτεχνικά δρώμενα, που θα τα χαρακτηρίζει όλα η ανατροπή, θα σε γεμίσουν κέφι και θα φέρουν αέρα χαράς στην Κυριακή σου! Ευχαριστήσου κάθε στιγμή!

Η τύχη σου χαμογελά περισσότερο σήμερα αν είσαι Υδροχόος, Δίδυμος, Ζυγός του α' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια όμορφη και χαρούμενη Κυριακή γεμάτη αγάπη και εκρήξεις χαράς!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved