Τι λένε τα άστρα σήμερα, 7/5;

Με τη Σελήνη σήμερα στην κατοικία του πληθωρικού Δία η μέρα είναι... κουβαρντού σε αισιοδοξία και ευθυμία. Έξοδοι, αστεία, ιδέες, μηνύματα, μετακινήσεις και εξωστρεφείς δραστηριότητες θα είναι σε πρώτο πλάνο

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 7/5;

Σελήνη στον Τοξότη

Χαρά, ευρύτητα, γενναιοδωρία και επέκταση! Με τη Σελήνη σήμερα στην κατοικία του πληθωρικού Δία η μέρα είναι... κουβαρντού σε αισιοδοξία και ευθυμία. Έξοδοι, αστεία, ιδέες, μηνύματα, μετακινήσεις και εξωστρεφείς δραστηριότητες θα είναι σε πρώτο πλάνο. Απόφυγε, ωστόσο, να σπαταλήσεις δυνάμεις, χρήματα, ενέργεια και ευκαιρίες. Με τον Δία στον Λέοντα, αναμφίβολα είναι αυξημένες οι δυνατότητες για να διαπρέψεις, να χαρείς τον έρωτα, να γεμίσεις περηφάνια σε σχέση με παιδιά και προσωπικές επιδιώξεις και να ανοιχτείς σε ό,τι θα κάνει το άστρο σου να λάμψει. Αυτό όμως που χρειάζεται αυτήν την περίοδο και το δείχνει η παρουσία του Ήλιου στον Ταύρο είναι να αξιοποιήσεις την επίμονη και εύφορη φύση του ζωδίου, για να δώσεις τόσο όμορφο όσο και σταθερό σχήμα στις ευκαιρίες και τις επιθυμίες σου.

STEFANIA 300

Σελήνη στον Αιγόκερω

Τα κλειδιά της επιτυχίας δίνονται στην επιμονή και την πειθαρχία! Από το βράδυ (21:16) η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω και το συναισθηματικό σου τοπίο αλλάζει. Εκεί που αναζητούσες την άπλα, την επικοινωνία και την εξωστρέφεια πλέον θα αποζητάς τη μοναχικότητα, τη συγκέντρωση και την οργάνωση. Οι επαγγελματικές κορυφές και τα πνευματικά όρη γίνονται οι κάρτες που ανοίγει η ψυχή σου στο τραπέζι των επιθυμιών και σε προτρέπει να εργαστείς φιλόπονα και προσηλωμένα, αναλαμβάνοντας προσωπική ευθύνη για να τα κατακτήσεις. Σε οτιδήποτε, είτε πρόκειται για την εργασία και τις καθημερινές δραστηριότητές σου είτε τον έρωτα και τις σχέσεις σου, θα σε οδηγήσει στο στόχο σου ο έλεγχος, όχι των άλλων, αλλά των συναισθημάτων και του εαυτού σου.
Στους εκλεκτούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Τοξότης, Λέων, Κριός του β' και του γ' δεκαημέρου και Αιγόκερως, Παρθένος, Ταύρος του α' και του β' δεκαημέρου.
Το astrology.gr σου εύχεται να έχεις μια όμορφη και εποικοδομητική μέρα κάνοντας σοφό δάσκαλό σου τις εμπειρίες και τα διδάγματά τους!

Άκουσε τι είπε σήμερα η Κατερίνα Σαλωνίκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/204314556&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved