Τι λένε τα άστρα σήμερα, 6/5;

Δείχνοντας πίστη και αφοσίωση στο σκοπό σου μπορείς να πετύχεις οτιδήποτε ομορφαίνει τη ζωή σου και σου προσφέρει χειροπιαστά την ολοκληρωτική ευτυχία που λαχταράς

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 6/5;

Σελήνη στον Τοξότη

Μάθε, διασκέδασε, επέκτεινε τους ορίζοντες σου και μοίρασε ευτυχία! Η σημερινή μέρα, με τη Σελήνη στον Τοξότη σε θετικές όψεις με τον ευεργέτη Δία και τον απρόσμενο Ουρανό, φέρνει περισσότερη αισιοδοξία, μεγάλη ευφορία και προμηνύει ξαφνικές χάρες. Μην παρασυρθείς στην αναζήτηση της ευτυχίας σε λάθος μέρη εξαιτίας του τετραγώνου της Σελήνης με τον Ποσειδώνα – αξιοποίησε την όψη για να γίνεις χορηγός θετικής ενέργειας στους άλλους. Εξάλλου, αυτό που σε χαρακτηρίζει δεν είναι αυτό που κάνουν οι άλλοι σε σένα αλλά αυτό που τους δίνεις ή τους επιστρέφεις εσύ.

STEFANIA 300

Ο Ήλιος στον Ταύρο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στην 15η μοίρα

Μετάτρεψε τις επιθυμίες της καρδιάς σου σε καθημερινή πραγματικότητα! Αυτές τις μέρες το σύμπαν σε καλεί να αφεθείς στο χορό της αποφασιστικότητας, να νιώσεις τη δύναμή σου, να σαρώσεις τις σκιές του φόβου και να ζήσεις τη ζωή που θέλεις, τόσο στα επαγγελματικά όσο και τα προσωπικά σου. Δείχνοντας πίστη και αφοσίωση στο σκοπό σου μπορείς να πετύχεις οτιδήποτε ομορφαίνει τη ζωή σου και σου προσφέρει χειροπιαστά την ολοκληρωτική ευτυχία που λαχταράς. Πρόσωπα και γεγονότα θα υφάνουν το πεπρωμένο σου με τις κλωστές των καρμικών συμπτώσεων.
Πιο έντονα από την μεταμορφωτική όψη Ηλίου – Πλούτωνα επηρεάζεσαι αν είσαι Ταύρος, Αιγόκερως, Παρθένος, Ιχθύς, Σκορπιός γεννημένος το β' δεκαήμερο. Επίσης, αν έχεις προσωπικούς πλανήτες ή τον Ωροσκόπο μεταξύ της 12ης και της 18ης μοίρας των παραπάνω ζωδίων.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Τοξότης, Κριός, Λέων του α' και του β' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια υπέροχη μέρα που το εσωτερικό σου τοπίο θα θυμίζει την χαρούμενη και αισιόδοξη άνοιξη.

Άκουσε τι είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/204149221&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved