Τι λένε τα άστρα σήμερα, 2/5;

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη ο έρωτας σού κλείνει με νόημα το μάτι, καλώντας σε να αφεθείς στα αέρινα τιτιβίσματα και καλέσματά του

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 2/5;

Σελήνη στο Ζυγό

Άσε την υπέροχη ευωδιά της προσωπικότητάς σου να τυλίξει την ατμόσφαιρα της μέρας! Με τη Σελήνη σήμερα στο αέρινο, ευχάριστο και θετικό ζώδιο του Ζυγού, οτιδήποτε βαρύ και σκουρόχρωμο αποσύρεται τόσο από το χώρο και τη γκαρνταρόμπα σου όσο και από τη διάθεσή σου! Συγχρόνως, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη ο έρωτας σού κλείνει με νόημα το μάτι, καλώντας σε να αφεθείς στα αέρινα τιτιβίσματα και καλέσματά του. Μαζί με το κραγιόν φόρεσε και το χαμόγελό σου και ετοιμάσου να δεχτείς χαρά, ομορφιά, φιλιά και χάδια. Όλα μαζί γίνονται ένα όμορφο μπουκέτο ευτυχίας που προσφέρει η μέρα σε σένα!

STEFANIA 300

Ο Ερμής στους Διδύμους σε αντίθεση με τον ανάδρομο Κρόνο στον Τοξότη

Μη βιαστείς! Ο πιο γρήγορος δρόμος δεν θα σε οδηγήσει στην επιτυχία! Αυτόν τον καιρό θα υπάρχει μια ανησυχία γύρω από ιδέες και επαφές, ταξίδια, νοητικά ενδιαφέροντα και πάσης φύσεως έγγραφα. Τα πράγματα θα κινούνται γρήγορα και ίσως στην ανάγκη για ένα άμεσο αποτέλεσμα να υπάρξουν προβλήματα, καθυστερήσεις και απογοητεύσεις. Έχε στο νου σου ότι η επιφανειακή οπτική δεν θα σου προσφέρει την αναγνώριση, την καθιέρωση ή την αποτελεσματικότητα που επιδιώκεις. Πολύ πιθανόν σε σχέση με θέματα καριέρας και αύξηση επιρροής, προϊσταμένους και άτομα κύρους να υπάρχουν ζητήματα που θα αγνοείς ή θα χρειάζονται επανέλεγχο! Πάρε χρόνο, σκέψου ευέλικτα και δείξε συνέπεια και σεβασμό!
Περισσότερο από την όψη Ερμή – Κρόνου επηρεάζεσαι αν είσαι Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς του α' δεκαημέρου.

Στους εκλεκτούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Ζυγός, Υδροχόος, Δίδυμος του 3ου δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται είναι πολύ όμορφο, ερωτικό και ευχάριστο Σαββατοκύριακο!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved