Τι λένε τα άστρα σήμερα, 1/5;

Με την κοινωνική και καλαίσθητη Σελήνη στο Ζυγό το έθιμο της ημέρας είναι μια καλή ευκαιρία να αναζητήσεις την ομορφιά και τη δροσιά της φύσης. Βγες μαζί με άλλους και με διάθεση θετική και ανοιξιάτική «πιάστε τον Μάη». Μάζεψε λουλούδια από τους αγρούς και πλέξε πολύχρωμα στεφάνια...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 1/5;

Σελήνη στο Ζυγό

Καλό μήνα! Ποδαρικό με την όμορφη, αέρινη και χαρούμενη Σελήνη στο Ζυγό κάνει ο Μάιος προσφέροντας τη δυνατότητα να ξεκινήσει ο μήνας σου με χαρά, ανάλαφρη διάθεση και χαμόγελα. Η παράδοση θέλει κάθε σπίτι την Πρωτομαγιά να στολίζει στην πόρτα του το μαγιάτικο στεφάνι. Με την κοινωνική και καλαίσθητη Σελήνη στο Ζυγό το έθιμο της ημέρας είναι μια καλή ευκαιρία να αναζητήσεις την ομορφιά και τη δροσιά της φύσης. Βγες μαζί με άλλους και με διάθεση θετική και ανοιξιάτική «πιάστε τον Μάη». Μάζεψε λουλούδια από τους αγρούς και πλέξε πολύχρωμα στεφάνια κάνοντας θετικές ευχές. Ευχαριστήσου την ευτυχία του «εμείς», της αγάπης και τη δύναμη της ομορφιάς και άσε την καρδιά σου να γεμίσει από τη θετική ενέργεια της ημέρας!

STEFANIA 300

Ο Ερμής στους Διδύμους 1/5 – 8/7

Άνοιξε τον κύκλο των ενδιαφερόντων σου και το κέφι, το φλερτ και η χαρά θα γίνουν το δεύτερο όνομά σου! Ο καιρός φτιάχνει, η θερμοκρασία ανεβαίνει και ο νους σου με τον Ερμή από σήμερα 1/5 ως 8/7 αρχίζει να σκέφτεται εκδρομές, ανάλαφρες εξόδους και φλερτ όλο μπρίο, πνεύμα και ευελιξία. Η ανάγκη για μάθηση και επικοινωνία αυξάνει τους κύκλους των ενδιαφερόντων σου, ενώ νέες γνωριμίες φέρνουν καινούργια πρόσωπα που θα αρχίσουν να πηγαινοέρχονται όχι μόνο στη σκέψη σου αλλά και στη ζωή σου. Νέα, μηνύματα, συζητήσεις, ομιλίες, διαλέξεις και νοητικές ενασχολήσεις θα εξάπτουν την περιέργειά σου και θα σου δίνουν την ευκαιρία να αξιοποιήσεις την ευστροφία σου. Βγες, ταξίδεψε, γράψε, γνώρισε, επικοινώνησε, παίξε και η διάθεσή σου θα είναι.. σε τρελά κέφια!

Η τύχη σήμερα σου κλείνει περισσότερο το μάτι αν είσαι Ζυγός, Δίδυμος, Υδροχόος του α' και του β' δεκαημέρου!

Το astrology.gr σου εύχεται μια όμορφη, χαρούμενη και πολύ ερωτική Πρωτομαγιά και όλος σου ο μήνας να είναι γεμάτος τύχη, υγεία, ευτυχία και ευημερία!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved