Τι λένε τα άστρα σήμερα, 27/4;

Σήμερα με τη Σελήνη στο ζώδιο που κυβερνά ο ζωτικός Ήλιος και αποτελεί σύμβολο δύναμης και θριάμβου, θα πετύχεις τους στόχους σου δείχνοντας γενναιότητα, δημιουργικότητα και έχοντας θετική πίστη...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 27/4;

Σελήνη στον Λέοντα – Σελήνη σε αύξηση

Καλωσόρισε την καινούργια εβδομάδα με περηφάνια, αποφασιστικότητα και καρδιά σαν του λιονταριού! Σήμερα με τη Σελήνη στο ζώδιο που κυβερνά ο ζωτικός Ήλιος και αποτελεί σύμβολο δύναμης και θριάμβου, θα πετύχεις τους στόχους σου δείχνοντας γενναιότητα, δημιουργικότητα και έχοντας θετική πίστη. Οτιδήποτε θέλεις να γίνει ισχυρό είτε αφορά τη δουλειά σου είτε τη σχέση σου θα το καταφέρεις, αν φροντίσεις να τονίσεις τη δύναμη, την υπεροχή και την αξία του. Απόφυγε να χρησιμοποιήσεις τη δύναμη και τα χαρίσματά σου αρνητικά και να καταφύγεις στην επιβολή του εγώ, την αλαζονεία και την έπαρση. Η καλή καρδιά, η αυτοπεποίθηση και η φλογερή παρουσία είναι αυτές που θα συγκεντρώσουν την προσοχή και θα βάλουν στην πόρτα κάθε εγχειρήματός σου το έμβλημα της επιτυχίας και της νίκης.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους με τον Ουρανό στον Κριό στην 17η μοίρα

STEFANIA 300

Αξιοποίησε τα ξαφνικά ραντεβού που σου κλείνει το σύμπαν με τον έρωτα και τη χαρά! Αέρινες, κεφάτες και χαρούμενες εκπλήξεις προοιωνίζει το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, τόσο στον αισθηματικό όσο και τον οικονομικό τομέα. Όλα μπορεί να αλλάξουν σήμερα από τη μια στιγμή στην άλλη και στην καρδιά και στην τσέπη σου. Νέα ειδύλλια, ξαφνικές συνεργασίες και συμφωνίες και κάθε λογής απρόβλεπτες χαρές θα δώσουν άλλον αέρα στη μέρα σου.
Από την σημερινή τυχερή όψη Αφροδίτης – Ουρανού ιδιαίτερα για αισθηματικά και οικονομικά θέματα επηρεάζεσαι περισσότερο αν είσαι Δίδυμος, Κριός, Λέων, Υδροχόος, Τοξότης του β' δεκαημέρου. Επίσης, αν έχεις τον Ωροσκόπο ή πλανήτες στα ανωτέρω ζώδια μεταξύ της 14ης και 20ης μοίρας.

Η τύχη σήμερα σου σφυρίζει σε εύθυμο σκοπό αν είσαι Λέων, Τοξότης, Κριός του γ' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια υπέροχη και χαρούμενη εβδομάδα που το φως της θα σε γεμίσει χαρά και αισιοδοξία!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved