Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/4;

Εκμεταλλεύσου, την πολλαπλασιαστική δύναμη της αυξιφωτούσας Σελήνης για να έχεις θετικά αποτελέσματα στο μέγιστο βαθμό σε ό,τι σε ευχαριστεί και θα σου δώσει χαρά!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/4;

Σελήνη στον Λέοντα – Σελήνη σε αύξηση

Αισιοδοξία, χαμόγελα και έρωτας στο έπακρο! Με τον Ήλιο, τον Ερμή και τον Άρη στον γήινο Ταύρο μεγάλο μέρος της προσοχής σου το τελευταίο διάστημα συγκεντρώνεται σε οικονομικά θέματα, στη διαχείρισή τους, σε όσα υπαγορεύει η λογική και σε όσα θα σου εξασφαλίσουν ασφάλεια. Σήμερα, η παρουσία της Σελήνης στον πύρινο Λέοντα έρχεται να δώσει μια πιο ζωηρή και εύθυμη σπίθα στη διάθεση και τη μέρα σου και να κάνει την καρδιά σου να χτυπά στους θετικούς ρυθμούς της άνοιξης, του έρωτα και κάθε είδους διασκέδασης. Στις 17:12 η Σελήνη μπαίνει σε φάση αύξησης και ως τις 3/5 η σεληνιακή ενέργεια θα αυξάνει το φως σε ό,τι κάνεις. Εκμεταλλεύσου, την πολλαπλασιαστική της δύναμη για να έχεις θετικά αποτελέσματα στο μέγιστο βαθμό σε ό,τι σε ευχαριστεί και θα σου δώσει χαρά!

Η Αφροδίτη στους Διδύμους πλησιάζει σε όψη εξαγώνου τον Ουρανό

STEFANIA 300

Αναπάντεχα φτερουγίσματα στο μέρος της καρδιάς! Ξαφνικά κοντά του σε τραβάει αυτές τις ημέρες ο έρωτας για να χορέψεις σε αέρινους, ανάλαφρους, χαρούμενους ρυθμούς μαζί του! Επωφελήσου, από το ευνοϊκό εξάγωνο μεταξύ της επικοινωνιακής Αφροδίτης στους Διδύμους και του απρόβλεπτου Ουρανού στον φλογερό Κριό για να τολμήσεις στο φλερτ, να ζήσεις ανοιξιάτικες χαρές, να ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή και να βιώσεις τη χαρά της απρόσμενης ευτυχίας!

Από την θετική όψη Αφροδίτης – Ουρανού επηρεάζεσαι περισσότερο αν είσαι Δίδυμος, Κριός, Λέων, Υδροχόος, Τοξότης του β' δεκαημέρου ή έχεις τον Ωροσκόπο ή τη γενέθλια Αφροδίτη στα παραπάνω ζώδια μεταξύ της 14ης και 20ης μοίρας.

Η τύχη σου χαμογελά περισσότερο σήμερα αν είσαι Λέων, Κριός, Τοξότης του α' και του β' δεκαημέρου!

Το astrology.gr σου εύχεται μια πολύ όμορφη και ανοιξιάτικη Κυριακή γεμάτη χαρά και ευτυχία!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved