Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/4;

Σήμερα, αν διαχειριστείς παράπονα, ανασφάλειες ή φόβους όχι με αδιαφορία ή λόγια του αέρα, αλλά με λογική σκέψη και με πράξεις, θα επέλθει ηρεμία......

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/4;

Σελήνη στον Καρκίνο

Στρέψε τα μάτια σου σε όσα στεγάζουν την ασφάλεια και την αγάπη και αντανακλούν την ομορφιά της ψυχής σου! Με τη Σελήνη να διέρχεται το εσωτερικό και υδάτινο ζώδιο του Καρκίνου, πράγματα και καταστάσεις θα δείξουν ότι ίσως σου έχουν διαφύγει όσα συμβαίνουν εντός του σπιτιού, της δουλειάς, των σχέσεων ή της ψυχής σου και σήμερα χρειάζεται να τους δώσεις προσοχή και να ακούσεις το μήνυμα που σου στέλνουν.

STEFANIA 300

Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και σε τετράγωνο με τον Ουρανό

Εσωτερικές δυσαρέσκειες τόσο μέσα σου όσο και στις σχέσεις αναζητούν την προσοχή σου! Με τη συναισθηματική Σελήνη στον Καρκίνο να συναντά τον Πλούτωνα που συνδέεται με τις σκοτεινές γωνιές καταστάσεων και προσώπων και τον αποκαλυπτικό Ουρανό που δείχνει την ανάγκη για ξεκαθαρίσματα, είναι πολύ πιθανόν σήμερα να αισθανθείς ότι επικρατεί μια αναστάτωση τόσο στο πνεύμα και την ψυχή σου όσο και στην περιβάλλουσα ατμόσφαιρα. Αν την όποια δυσάρεστη κατάσταση την παραμελήσεις, θα θεριέψει ξεσηκώνοντας θύελλες αντιδράσεων με τρόπο απρόβλεπτο, απότομο και προκλητικό.

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη και τον Ερμή στον Ταύρο

Δείξε τους τη συμπόνια και την προσοχή σου με πρακτικό τρόπο και θα ανταμειφτείς με ηρεμία και ασφάλεια! Τα θετικά εξάγωνα της συναισθηματικής Σελήνης στον Καρκίνο με τον Άρη και τον Ερμή που βρίσκονται στον γήινο Ταύρο δείχνουν ότι αν διαχειριστείς τα όποια παράπονα, τις ανασφάλειες ή τους φόβους όχι με αδιαφορία ή λόγια του αέρα, αλλά με λογική σκέψη και με πράξεις, θα επέλθει ηρεμία. Και τότε, θα μπορείς να αγκαλιάσεις με περισσότερη χαρά τις ευκαιρίες της μέρας για οικογενειακές τρυφερότητες, γαστριμαργικές εμπειρίες, ήρεμες μουσικές μελωδίες, ζεστές επαφές και γλυκές ρομαντικές στιγμές.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς ή Ταύρος, Παρθένος του β' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια όμορφη μέρα που η ενέργειά της θα σε τροφοδοτήσει με ηρεμία και χαρά!

Άκουσε τι είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιδράσεις του τριημέρου σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/202321357&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved