Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/4;

Η νοσταλγική φύση της Σελήνης στον Καρκίνο ευνοεί να θυμηθείς ιστορίες και ανθρώπους από τα παλιά, ενώ από αισθηματικής πλευράς, οι ανάγκες και οι επιθυμίες διευκολύνονται...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/4;

Σελήνη στους Διδύμους - Σελήνη στον Καρκίνο

Η ψυχή σου ανοίγει και ακτινοβολεί την πολύτιμη δύναμή της σαν στρείδι που κρύβει το μαργαριτάρι της αγάπης! Η μέρα ξεκινά με την επικοινωνιακή Σελήνη στους Διδύμους να ευνοεί από νωρίς το πρωί να σκέφτεσαι ονόματα και πρόσωπα στα οποία θέλεις να ευχηθείς ή να στείλεις ένα μήνυμα. Εν συνεχεία, εισέρχεται στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου και θα έχεις την διάθεση να κάνεις πράγματα που χαίρουν συναισθηματικής αξίας. Η νοσταλγική της φύση ευνοεί να θυμηθείς ανθρώπους από τα παλιά, αλλά και ιστορίες που συνδέονται με την ιστορία και την παράδοση. Από αισθηματικής πλευράς, οι ανάγκες και οι επιθυμίες διευκολύνονται. Σε σχέσεις που έχουν αρχίσει να κάνουν «κοιλιά» η κατανόηση για το τι θέλει ο άλλος για να νιώσει αγάπη και ενδιαφέρον μπορεί να τις βοηθήσει να εκπέμψουν και πάλι τρυφερότητα και ζεστασιά.

STEFANIA 300

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη στον Ταύρο στην 16η μοίρα

Πάτα γερά και ξεκίνα να κάνεις πράξη ό,τι σου λέει το μυαλό πως θα ομορφύνει τη ζωή σου! Όπως ο ταυρομάχος ερεθίζει τον ταύρο κουνώντας το κόκκινο πανί έτσι και ο νους σου σήμερα θα διεγερθεί έντονα δυναμικά ή παράφορα επιθετικά από την ενέργεια που θα εκπέμπουν θέματα που αυξάνουν τη νοητική σου δραστηριότητα. Μπορείς να μπεις σε καυγάδες θυμίζοντας «Ταύρο εν υαλοπωλείω». Μπορείς να βγεις από την αδράνεια και να ασχοληθείς με πνευματικές ενασχολήσεις ή όμορφες δραστηριότητες που θα κάνουν πιο ευχάριστη τη ζωή σου και θέλουν το «τρέξιμο» τους. Τι θα επιλέξεις είναι στο χέρι σου. Το σύμπαν εξάλλου προδιαθέτει δεν επιβάλλει!
Περισσότερο από την έντονα διανοητική ενέργεια της συνόδου Ερμή – Άρη επηρεάζεσαι αν είσαι Ταύρος, Υδροχόος, Σκορπιός, Λέων του β' δεκαημέρου.

Με παραμάνα την τύχη η μέρα σε φιλεύει χαρά αν είσαι Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς του α' δεκαημέρου.

Το astrology.gr εύχεται μια όμορφη μέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά στον Γιώργο, τη Γεωργία, τη Γωγώ, το Γιώργη, τη Ζέτα και τη Ζορζέτα.

Άκουσε τι είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/202162390&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}
Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved