Τι λένε τα άστρα σήμερα, 22/4;

Σήμερα, τόλμησε να αλλάξεις από το χτένισμα στα μαλλιά μέχρι το στυλ γραψίματος ή τις ασκήσεις γυμναστικής σου και αμέσως θα νιώσεις όμορφα και η διάθεσή σου θα ανανεωθεί...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 22/4;

Σελήνη στους Διδύμους

Σήμερα, μίλησε, κάνε αστεία, κινήσου, άλλαξε τρόπο ή τεχνοτροπία σε κάτι και θα νιώσεις εκπληκτικά! Με την αέρινη Σελήνη στους Διδύμους να συναντά νωρίς το πρωί τον απρόβλεπτο Ουρανό στον πύρινο Κριό, η μέρα στέλνει ως μάννα εξ ουρανού χαρά, φλερτ, κέφι και θετικότητα. Τόλμησε να αλλάξεις οτιδήποτε, όπως το χτένισμα στα μαλλιά, το στυλ γραψίματός ή τις ασκήσεις γυμναστικής σου. Θα νιώσεις όμορφα και η διάθεσή σου θα ανανεωθεί.

STEFANIA 300

Ο Ερμής και ο Άρης στον Ταύρο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω

Συζήτησε και κάνε κινήσεις που θα αλλάξουν τη μοίρα σου προς το καλύτερο! Η γήινη ενέργεια του Ερμή και του Άρη συναντιέται με τον επίσης γήινο Πλούτωνα, δείχνοντας ότι οι μέρες ευνοούν προτάσεις και δράσεις που μπορούν να επιφέρουν καταλυτικές αλλαγές στη ζωή και την πορεία σου και, μάλιστα, με τρόπο σταθερό, αξιόπιστο και πρακτικό. Συνάμα, είναι μια καλή περίοδος για βαθιές έρευνες και ισχυρές διεκδικήσεις, σε κάθε επίπεδο, που μπορούν να οδηγήσουν σε μια αναγέννηση ή μεταμόρφωση κάποιας σημαντικής πτυχής στη ζωή σου.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε εξάγωνο με τον Δία στον Λέοντα

Άνεμος ευτυχίας! Οι χτύποι της καρδιάς αυτές τις ημέρες ηχούν ζωηρά, κεφάτα και χαρούμενα. Νέα ρομάντζα, ευτυχή γεγονότα, γάμοι και αισθηματικές σχέσεις σε γεμίζουν με χαρά και χρωματίζουν τη ζωή σου με θετικότητα, αισιοδοξία και ευτυχία. Ιδανική μέρα για να περιποιηθείς τον εαυτό σου και την εμφάνισή σου, να διασκεδάσεις, να περάσεις όμορφα με τους άλλους, να φλερτάρεις, να ερωτευτείς, να συνεργαστείς με κάποιον αλλά και για να γίνεις αποδέκτης όμορφων δώρων.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος του β' και του γ' δεκαημέρου. Επίσης, αν είσαι Ταύρος, Αιγόκερως, Παρθένος του β' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια όμορφη, ερωτική και πολύ χαρούμενη Τετάρτη!

Άκουσε τι είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/201993329&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved