Τι λένε τα άστρα σήμερα, 21/4;

Χωρίς να πετάς στα σύννεφα, βάλε κατά μέρος τα προβλήματα και τις έγνοιες και άσε το νου, το σώμα και την καρδιά σου να δονηθεί στους ανάλαφρους και χαρούμενους ρυθμούς της παιχνιδιάρας Σελήνης στους Διδύμους...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 21/4;

Σελήνη στους Διδύμους

Φλέρταρε, σκέψου με χιούμορ και νιώσε την ελευθερία της χαράς! Με τη Σελήνη σήμερα στο αέρινο και κεφάτο ζώδιο των Διδύμων θα θέλεις να διώξεις μακριά τη μονοτονία και τις σκοτούρες και να καλωσορίσεις με χαρά ό,τι έχει ενδιαφέρον, κίνηση και σπιρτάδα. Χωρίς να πετάς στα σύννεφα, βάλε κατά μέρος τα προβλήματα και τις έγνοιες και άσε το νου, το σώμα και την καρδιά σου να δονηθεί στους ανάλαφρους και χαρούμενους ρυθμούς της παιχνιδιάρας Σελήνης στους Διδύμους.

STEFANIA 300

Ο Ερμής στον Ταύρο σε τετράγωνο με τον Δία στον Λέοντα στην 12η μοίρα

Μη μιλάς σαν δικτάτορας, σκέψου πρώτα ωραία και μετά μίλα σταθερά και ήρεμα! Σήμερα μπορεί να παρασυρθείς σε μονόπλευρες εκτιμήσεις και εμμονές όσον αφορά ιδέες και απόψεις σου. Πρόσεχε πως θα εκφραστείς γιατί ίσως ο τρόπος σου είναι απολυταρχικός και ακουστείς σαν δικτάτορας. Από την άλλη, μπορείς να έχεις τύχη σε ό,τι σχετίζεται με επέκταση της γνώσης ή με ευχάριστα και δυνατά μηνύματα. Ένας φίλος ή γνωστός ίσως φανεί θετικός για κάποια εξυπηρέτηση.

Ο Ερμής και ο Άρης σε συγκλίνον τρίγωνο με τον Πλούτωνα

Πάρε αποφάσεις και πράξε με σταθερότητα για να αλλάξεις το πεπρωμένο σου! Η ανάγκη για βαθιές και ριζικές αλλαγές είναι έντονη αυτές τις ημέρες και το σύμπαν δίνει την εύνοιά του για να καταφέρεις. ετοιμάσου να δεις σημαντικές αλλαγές με απτά αποτελέσματα να εκφράσεις τις επιθυμίες σου και κάνεις βήματα που πρώτα θα έχεις οργανώσει και αξιολογήσει και επιπλέον θα παρέχουν στους άλλους τη δέουσα ασφάλεια και εμπιστοσύνη.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους πλησιάζει σε όψη εξαγώνου τον Δία

Τα λουλούδια της ευτυχίας και της ευημερίας! Στην καρδιά της άνοιξης ο έρωτας με το υπέροχο εξάγωνο Αφροδίτης – Δία δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Νέα ειδύλλια, γάμοι, αρραβώνες και όμορφα φλερτ θα ομορφύνουν την ατμόσφαιρα, ενώ αυτές τις μέρες, δώρα, αγορές και κάθε λογής απολαύσεις και διασκεδάσεις θα γεμίσουν ευχάριστες στιγμές τη ζωή σου.

Η τύχη είναι περισσότερο με το μέρος σου σήμερα αν είσαι Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος του α' δεκαημέρου και Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως του β' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια υπέροχη Τρίτη κατά τη διάρκεια της οποίας θα χαρείς, θα φλερτάρεις και θα διασκεδάσεις.

Άκουσε τι είπε σήμερα η Κατερίνα Σαλωνίκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/201833773&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved