Τι λένε τα άστρα σήμερα, 18/4;

Νέα ξεκινήματα σε έλκουν σαν κατακόκκινες ζουμερές φράουλες να τις δοκιμάσεις και όλο σου το «είναι», φλέγεται από ενθουσιασμό, διψά για δράση, πρωτοβουλίες και γρήγορες κινήσεις...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 18/4;

Νέα Σελήνη στον Κριό στην 28η μοίρα

Το σύμπαν σου δίνει πράσινο φως να βάλεις το χρώμα του πάθους, του δυναμισμού και της επιτυχίας στη ζωή σου! Το, υπογραμμισμένο με κόκκινο, αστρολογικό γεγονός της ημέρας είναι η Νέα Σελήνη στον πύρινο και φλογερό Κριό. Νέα ξεκινήματα σε έλκουν σαν κατακόκκινες ζουμερές φράουλες να τις δοκιμάσεις και όλο σου το «είναι», φλέγεται από ενθουσιασμό, διψά για δράση, πρωτοβουλίες και γρήγορες κινήσεις. Ρίξου με ορμή και δύναμη σε κάτι που θέλεις, μη διστάζεις άλλο, τόλμησε, ξεκίνα, βγάλε κεφάλι... είναι το μήνυμα του σύμπαντος! Η καρδιά σου θα αρχίσει να χτυπά από ζωηρή χαρά και εσύ θα νιώσεις πιο δυνατός, χαρούμενος, ορεξάτος και ικανοποιημένος από τη ζωή σου!

STEFANIA 300

Ο Άρης στον Ταύρο σε τετράγωνο με το Δία στον Λέοντα στη 12η μοίρα

Δεν είναι καιρός να κάτσεις και να αναπαυτείς στις δάφνες σου! Με τον Άρη στον παθητικό, αδρανή και φαν της άνεσης και της απόλαυσης Ταύρο, σε δυσμενή όψη με τον Δία που αγαπά τις υπερβολές, απόφυγε πάση θυσία αυτές τις ημέρες να σπαταλήσεις ευκαιρίες και να μείνεις στάσιμος. Μην επαναπαύεσαι στα εύκολα, στην τωρινή ή την προηγούμενη επιτυχία σου, σε άτομα που σε «ανεβάζουν» με μεγάλη ευκολία. Μην μένεις άπραγος για χάρη της καλοπέρασης. Προχώρα σε νέες ενέργειες που θα διευκολύνουν το κλίμα στον αισθηματικό και οικονομικό τομέα. Να είσαι σίγουρος πως θα γνωρίσεις το θρίαμβο, αν λειτουργήσεις χωρίς αλαζονεία, έπαρση και εντυπωσιασμούς αλλά με όλη σου την καρδιά, με αποφασιστικότητα και εργατικότητα!
Περισσότερο από την όψη Άρη – Δία επηρεάζεσαι αν είσαι Ταύρος, Υδροχόος, Λέων ή Σκορπιός του β' δεκαημέρου καθώς και αν έχεις τον Ωροσκόπο ή άλλους πλανήτες μεταξύ της 9ης και της 15ης μοίρας των παραπάνω ζωδίων.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Κριός, Λέων, Τοξότης του γ' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια υπέροχη μέρα και μια νέα όμορφη ανατολή στη ζωή σου!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved