Τι λένε τα άστρα σήμερα, 13/4;

Σήμερα, δεν θα ξέρεις τι ακριβώς μπορεί να προκύψει για καμία πτυχή της καθημερινότητάς σου και αυτό είναι που θα σε συναρπάζει!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 13/4;

Σελήνη στον Υδροχόο

Η μεγαλύτερη έκπληξη της ημέρας είναι ότι η καρδιά σου μπορεί να αρχίσει να χτυπά από έρωτα! Δευτέρα του Πάσχα, σήμερα, και με τη Σελήνη στον απρόβλεπτο Υδροχόο η μέρα μοιάζει με πασχαλινό αυγό... έκπληξη! Δεν θα ξέρεις τι ακριβώς μπορεί να προκύψει για καμία πτυχή της καθημερινότητάς σου και αυτό είναι που θα σε συναρπάζει! Κυβερνήτης της σημερινής Σελήνης είναι ο απρόβλεπτος Ουρανός που βρίσκεται στο θερμό, ορμητικό και ανοιξιάτικο ζώδιο του Κριού και σαν λαγός που του αρέσει να ξεπετάγεται από το πασχαλινό αυγό θα δώσει στη μέρα δυναμισμό, κίνηση κι ενέργεια. Συγχρόνως, χαρούμενος και με πηδηχτό βήμα από τη μια στιγμή στην άλλη θα ανεβάσει το θερμόμετρο του έρωτα... στα ύψη!

STEFANIA 300

Οι όψεις της Σελήνης

Στον φευγάτο λαγό με τα μεγάλα αυτιά του αρέσει η... σκανταλιά! Στις 12:43 η Σελήνη, που σήμερα την εξουσιάζει ο ανατρεπτικός Ουρανός, συναντά τον εκρηκτικό Άρη προμηνύοντας πασχαλινά «τσουγκρίσματα» και ξαφνικές κροτίδες ερωτικής επιθυμίας με απανωτά πυροτεχνήματα πάθους στο χρώμα της φωτιάς. Στις 18:14 η Σελήνη με κοινωνική και αέρινη διάθεση συναντά τον Δία στον Λέοντα που είναι επιρρεπής στις όμορφες, γιορτινές και ερωτικές απολαύσεις. Χαρούμενες παρεΐστικές συναναστροφές, όμορφες ομαδικές εκδηλώσεις, πανηγυρισμοί και ξεχωριστές θερμές αισθηματικές στιγμές θα δώσουν ένα πολύ όμορφο χρώμα στη μέρα σου!

Τύχη από τον ουρανό θα έχεις σήμερα αν είσαι Υδροχόος, Ζυγός, Δίδυμος του α' και του β' δεκαημέρου ή Κριός, Λέων, Τοξότης του β' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια υπέροχη μέρα με ανοιξιάτικα φιλιά και πασχαλιάτικη χαρά!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved