Τι λένε τα άστρα σήμερα, 12/4;

Δώσε έναν ξεχωριστό τόνο στη σημερινή μέρα και γιόρτασε τη Λαμπρή με ανθρώπους σημαντικούς για εσένα και εκλεκτούς για την καρδιά σου...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 12/4;

Σελήνη στον Αιγόκερω - Σελήνη στον Υδροχόο

«Καλό Πάσχα»! Τα επίσημα της φοράει σήμερα η Κυριακή του Πάσχα και, με τη Σελήνη στον Αιγόκερω που τηρεί τα καθιερωμένα έθιμα, το πρωί σε κερνάει κουλουράκια, κόκκινα αυγά και πασχαλινό τσουρέκι καθώς ψήνεται ο περίφημος οβελίας, για το παραδοσιακό μεσημεριανό τραπέζι. Συγχρόνως, σε καλεί να δώσεις έναν ξεχωριστό τόνο στη σημερινή μέρα και να γιορτάσεις τη Λαμπρή σε έναν πιο στενό κύκλο, με ανθρώπους σημαντικούς για εσένα και εκλεκτούς για την καρδιά σου, αλλά και να στείλεις ευχές σε ανθρώπους που σέβεσαι και εκτιμάς. Το βράδυ στις 20:45 η Σελήνη εισέρχεται στο κοινωνικό και αέρινο ζώδιο του Υδροχόου ευνοώντας να περάσεις τις τελευταίες ώρες της Λαμπρής με τηλεοπτικά εορταστικά προγράμματα, φίλους και εξόδους... ανατροπές!

STEFANIA 300

Ο Άρης στον Ταύρο σε όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα στην 8η μοίρα

Δημιούργησε τον κήπο της ευτυχίας σου! Σήμερα με το εξάγωνο Άρη – Ποσειδώνα μπορείς να δώσεις σάρκα και οστά σε οτιδήποτε συμβάλλει στο να απολαμβάνεις και να ευχαριστιέσαι τη ζωή έτσι ώστε να τη ζεις με όλες σου τις αισθήσεις. Συγχρόνως, ο έρωτας και η τέχνη είναι δύο τομείς που το σύμπαν ευνοεί να ζήσεις σήμερα τη μαγεία τους. Όμως, ένα φαντασμαγορικό σκηνικό μπορεί να δημιουργηθεί στη ζωή σου και μέσα από δραστηριότητες που σχετίζονται με πνευματικές αναζητήσεις ή έχουν σκοπό να προσφέρουν συναισθηματική ασφάλεια και οικονομική εμπιστοσύνη.
Περισσότερο από τη θετική όψη Άρη – Ποσειδώνα ευνοείσαι αν είσαι Ταύρος, Ιχθύς, Παρθένος, Αιγόκερως, Σκορπιός, Καρκίνος του α' δεκαημέρου.

Η τύχη σου σήμερα σου χαμογελά αν είσαι Αιγόκερως, Παρθένος, Ταύρος του τρίτου δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια όμορφη Λαμπρή με χαρές και με τραγούδια. Χρόνια Πολλά!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved