Τι λένε τα άστρα σήμερα, 11/4;

Η Ανάσταση του Θεανθρώπου να σου φέρει ελπίδα, να σου χαρίζει αισιοδοξία και το φως τους να κάνει τη ζωή σου πιο όμορφη, καλή και φωτεινή! Καλή Ανάσταση!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 11/4;

Σελήνη στον Αιγόκερω

Με επισημότητα υποδέξου το Άγιο φως στη ζωή σου! Μεγάλο Σάββατο σήμερα και η Σελήνη στον Αιγόκερω, το ζώδιο που διαθέτει κύρος και εκλεκτή ποιότητα, σου δίνει την ευκαιρία να ζήσεις σπάνιες και αυθεντικές στιγμές. Η ψυχή σου θα έχει ανάγκη να υποδεχτεί με τιμές και σεβασμό το διαχρονικό μήνυμα της Ανάστασης και με ιερότητα το φως της νίκης και της ελπίδος. Συγχρόνως, η αγάπη για τις παραδόσεις σήμερα θα είναι πιο έκδηλη. Η καθιερωμένη μαγειρίτσα στο τραπέζι, τα τσουγκρίσματα των αυγών και το φιλί της Αγάπης όπως και άλλα έθιμα της ημέρας θα αποτελέσουν μια μοναδική ευκαιρία για να περάσεις ποιοτικό χρόνο με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους

Άνοιξη δίχως έρωτα, πεταλούδα δίχως χρώματα! Από σήμερα, 11 Απριλίου, ως και τις 8 Μαΐου, η θεά του έρωτα θα βρίσκεται στο αέρινο, πολύχρωμο, κεφάτο και επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων. Η ερωτική διάθεση σαν μέλισσα θα ζουζουνίζει σκερτσόζικα και θα σε ωθεί να φλερτάρεις και να χαρείς ανέμελα και σπιρτόζικα αισθηματικά ρομάντζα. Δώσε άλλο αέρα, κίνηση και μπρίο στις σχέσεις σου και παίξε το παιχνίδι του έρωτα και του φλερτ γρήγορα, ανέμελα και έξυπνα. Α... και θυμήσου: ως τις 8/5 το παιχνίδι του έρωτα θα έλκει όπως το μέλι τις μέλισσες τόσο τους έξυπνους όσο και τους άστατους, «σκανταλιάρηδες» και «κατεργάρηδες» παίχτες του.

Ο Άρης στον Ταύρο πλησιάζει σε όψη εξαγώνου τον Ποσειδώνα στην 8η μοίρα

Πάρε πρωτοβουλίες, δράσε, δημιούργησε για να δεις το άνθος της ευτυχίας να ανοίγει! Ρεαλιστικές ενέργειες και διεκδικήσεις που σχετίζονται με χρήματα και υλικά αγαθά, ευχαρίστηση, ομορφιά και έρωτα, ιδιαίτερα αν αποσκοπούν σε ένα σταθερό και όμορφο αποτέλεσμα, μπορούν να έχουν αυτές τις ημέρες τη «θεά τύχη» με το μέρος τους. Το σύμπαν ανοίγει την πύλη της φαντασίας, της έμπνευσης και της τύχης και, εκτός από τα παραπάνω θέματα, ευνοούνται κάθε λογής ξεκινήματα που σχετίζονται με πνευματικές, καλλιτεχνικές και θεραπευτικές δραστηριότητες.
Το χαρμόσυνο σήμαντρο της τύχης χτυπά περισσότερο σήμερα αν ανήκεις στα ζώδια της γης, Αιγόκερως, Παρθένος, Ταύρος και του νερού, Σκορπιός, Καρκίνος, Ιχθύς του β' δεκαημέρου.
Το astrology.gr σου εύχεται ένα Μεγάλο Σάββατο γεμάτο με χαρές! Καλή Ανάσταση!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved