Τι λένε τα άστρα σήμερα, 10/4;

Από το μεσημέρι, η Σελήνη θα βρίσκεται στον εθιμοτυπικό Αιγόκερω, και το νήμα των εθίμων και των θρησκευτικών τελετουργικών, όπως η Περιφορά του Επιτάφιου, ξετυλίγεται με ζηλευτή συνέπεια, επισημότητα και ευλάβεια.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 10/4;

Μεγαλύνομέν σε, Ιησού Βασιλεύ,
και τιμώμεν την ταφήν και τα πάθη σου,
δι ών έσωσας ημάς εκ της φθοράς.

Σελήνη στον Τοξότη

«Το χαροποιόν πένθος»! Ύμνοι χαρμολύπης ψάλλονται σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, και με τη Σελήνη στον Τοξότη, το ζώδιο που βλέπει το ποτήρι της ζωής μισογεμάτο η ψυχή παρά το θρήνο ακτινοβολεί θετική πίστη γιατί αισιοδοξεί για την Ανάσταση. Συγχρόνως, με τον Δία, τον κυβερνήτη της σημερινής Σελήνης, στον λαμπερό Λέοντα η μέρα έχει δύναμη και μεγαλοπρέπεια. Ως τις 15:45 το μεσημέρι, η Σελήνη θα βρίσκεται στον Τοξότη, ζώδιο που αγαπά το «έξω», τη γενναιοδωρία, το «μοίρασμα» και τους δρόμους. Ως εκ τούτου, ευνοούνται κάθε λογής μετακινήσεις, επαφές, αγορές και δώρα που εν όψει του Πάσχα θα φέρουν χαμόγελα.

STEFANIA 300

Σελήνη στον Αιγόκερω

Το συναίσθημα ταυτίζεται με την παράδοση που δεν χάνεται, όπως δεν κόβεται και η ανθεκτικότητα της ψυχής σου! Από το μεσημέρι, η Σελήνη θα βρίσκεται στον εθιμοτυπικό Αιγόκερω, και το νήμα των εθίμων και των θρησκευτικών τελετουργικών, όπως η Περιφορά του Επιτάφιου, ξετυλίγεται με ζηλευτή συνέπεια, επισημότητα και ευλάβεια. Άσε το συναίσθημά σου να γίνει ένα με την παράδοση, που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο, για αιώνες, και τα αισθήματα της κατάνυξης και της ιερής περισυλλογής της ημέρας θα ενισχύσουν τα αποθέματα της ψυχικής σου αντοχής!

Ο Ήλιος σε όψη συνόδου με τον Ερμή στον Κριό στην 19η μοίρα

Γνωριμίες, λέξεις, ιδέες και προτάσεις κάνουν δυνατό κρότο και ανάβουν τη λαμπάδα της καινούργιας αρχής! Τα πυροτεχνήματα με το θόρυβο που κάνουν και το φως που εκπέμπουν λέγεται ότι διώχνουν τα κακά πνεύματα. Αντίστοιχα, αυτές τις μέρες, σκέψεις και προτάσεις, ιδέες και μηνύματα, κινήσεις, επαφές και γνωριμίες θα διώξουν το φόβο, την ανασφάλεια, τη σύγχυση και την όποια λύπη και θα ξυπνήσουν τη δύναμή σου, θα δώσουν τη νίκη στην ζωή και τον έρωτα και θα ανάψουν τα κεριά του άκρατου ενθουσιασμού για να καίνε στο δρόμο που οδηγεί προς ένα νέο ξεκίνημα.

Πιο έντονα από την ευνοϊκή όψη Ηλίου – Ερμή επηρεάζεσαι αν είσαι είτε Κριός, Λέων, Τοξότης ή Υδροχόος, Δίδυμος του β' δεκαημέρου είτε αν έχεις τον Ωροσκόπο ή πλανήτες στα ανωτέρω ζώδια μεταξύ της 16η και της 22ης μοίρας.

Το astrology.gr σου εύχεται μια όμορφη μέρα με το μήνυμα της ανάστασης, της νίκης του φωτός και του ξυπνήματος της άνοιξης να σε οδηγεί, να σε καθοδηγεί και να σε γεμίζει με δύναμη, θετικότητα και ενθουσιασμό!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved