Τι λένε τα άστρα σήμερα, 6/4;

Σήμερα, με τη Σελήνη να διέρχεται από την κατοικία του ισχυρού Πλούτωνα, δώσε έμφαση στην ουσία, σε ό,τι βρίσκεται πέρα από την επιφάνεια και θα προσθέσεις πόντους ευτυχίας στην καθημερινότητά σου...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 6/4;

Σελήνη στον Σκορπιό

Μεγάλη Δευτέρα! Στην παραβολή της άκαρπης συκιάς είναι αφιερωμένη η σημερινή μέρα, θέλοντας να θυμίσει ότι κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν πραγματική πιστή και χρειάζεται να την αναζητήσουν. Η Σελήνη διέρχεται την κατοικία του ισχυρού Πλούτωνα δείχνοντας την ανάγκη για βάθος, απόλυτο δόσιμο και δυνατή πίστη σε ό,τι κάνεις σήμερα. Δώσε έμφαση στην ουσία, σε ό,τι βρίσκεται πέρα από την επιφάνεια και θα προσθέσεις πόντους ευτυχίας στην καθημερινότητά σου.

STEFANIA 300

Ο Ερμής στον Κριό σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία στον Λέοντα

Συζήτησε νέες ιδέες που μπορούν να σου φέρουν πάλι χαρά! Ο πύρινος, πρωτοπόρος και τολμηρός Ερμής στον Κριό συναντά σήμερα τον πλανήτη της τύχης, τον Δία, βοηθώντας να κάνεις συζητήσεις και επαφές που μπορούν να φέρουν εκ νέου χαμόγελο στα χείλη σου, αναφορικά με θέματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα και σχετίζονται με τα παιδιά, τον έρωτα, τη δημιουργία και τη διασκέδαση. Δείξε τόλμη και θάρρος και το σύμπαν θα σου ανοίξει το δρόμο προς την επιτυχία.
Περισσότερο από την τυχερή όψη Ερμή – Δία επηρεάζεσαι αν είσαι Κριός, Τοξότης, Λέων του β' δεκαημέρου. Ακόμη αν έχεις τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες μεταξύ της 9ης και της 15ης μοίρας της πύρινης τριπλότητας.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Κριό στην 16η μοίρα

Ανατροπές, αναταράξεις και ξαφνικά γεγονότα! Ο πύρινος Ήλιος στον Κριό συναντά σήμερα τον απρόβλεπτο Ουρανό. Από τη μια στιγμή στην άλλη πρόσωπα και καταστάσεις τόσο σε γενικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό ή επαγγελματικό μπορούν να φέρουν τα πάνω – κάτω. Απρόσμενες εξελίξεις, πιθανόν να σε οδηγήσουν, χωρίς να το έχεις σχεδιάσει, να ακολουθήσεις μια νέα πορεία στη ζωή σου.
Στους παλμούς της ανατρεπτικής όψη Ηλίου – Ουρανού θα δονηθείς περισσότερο αν είσαι Κριός, Αιγόκερως, Καρκίνος, Ζυγός του β' δεκαημέρου.

Στους εκλεκτούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Σκορπιός, Καρκίνος, Ιχθύς του α' και του β' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται καλή Μεγάλη Εβδομάδα

Άκουσε τι είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/199475261&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved