Τι λένε τα άστρα σήμερα, 5/4;

Αργά το βράδυ γύρω στις 22:00 η Σελήνη εισέρχεται στο μυσταγωγικό ζώδιο του Σκορπιού καληνυχτίζοντάς σε... με μια μυστηριώδη ή/και βαθιά αναγεννητική εμπειρία.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 5/4;

Βάγια, Βάγια των βαγιών, τρώνε ψάρι και κολιό,

κι ως την άλλη Κυριακή με το κόκκινο αυγό!

Σελήνη στο Ζυγό – Σελήνη στον Σκορπιό

Κυριακή Βαϊοφόρος! Από σήμερα με την Κυριακή των Βαΐων ξεκινά η Μεγάλη Εβδομάδα και με τη Σελήνη στο κοινωνικό και αρμονικό ζώδιο του Ζυγού ευνοείται να υποδεχτείς τη μέρα με χαρά. Πάρε και μοίρασε βάγια, έλα σε επαφή με άτομα που σε κάνουν να χαμογελάς και ασχολήσου με ό,τι σε ευχαριστεί. Αργά το βράδυ γύρω στις 22:00 η Σελήνη εισέρχεται στο μυσταγωγικό ζώδιο του Σκορπιού καληνυχτίζοντάς σε... με μια μυστηριώδη ή/και βαθιά αναγεννητική εμπειρία.

300x250 STEFANIA

Ο Ήλιος στον Κριό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και σε συγκλίνουσα σύνοδο με τον Ουρανό

Καταστάσεις τραβούν την περόνη της έντασης και πυροδοτούν εκρήξεις εγωισμού! Ο Ήλιος στον θερμό και παράτολμο Κριό ενεργοποιεί το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα δείχνοντας ότι εγωιστικά κίνητρα μπορεί να οδηγήσουν σε ξαφνικές εκδικήσεις και έντονα δεσποτικές συμπεριφορές. Επιπλέον, γεγονότα που θα χαρακτηρίζονται από ιλιγγιώδη ταχύτητα και απερισκεψία μπορεί να γίνουν αιτία για εντάσεις και κάθε λογής εκρήξεις που θα εκτοξεύσουν θραύσματα λύπης και στεναχώριας. Στο χέρι σου είναι να κρατήσεις μια στάση που θα σου δώσει τη δυνατότητα να αποσοβήσεις εντάσεις και να μη ρίξεις λάδι στη φωτιά.
Πιο έντονα από τις παραπάνω όψεις επηρεάζεσαι αν είσαι Κριός, Καρκίνος, Αιγόκερως, Ζυγός του β' δεκαημέρου.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Ζυγός, Υδροχόος, Δίδυμος του γ' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια υπέροχη Κυριακή των Βαΐων!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved