Τι λένε τα άστρα σήμερα, 3/4;

Η Σελήνη στο Ζυγό, το ζώδιο που εκπροσωπείται από την θεά της ομορφιάς την Αφροδίτη, ευνοεί να ασχοληθείς με την εμφάνισή σου, εναρμονίζοντάς τη στους τόνους της άνοιξης, καθώς και να διακοσμήσεις το χώρο σου εν όψει του Πάσχα!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 3/4;

Σελήνη στην Παρθένο

Η Μεγάλη Εβδομάδα πλησιάζει... κάνε τις κατάλληλες προεργασίες! Οι προετοιμασίες για τη σημαντική μέρα του Χριστιανισμού, το Πάσχα, εντείνονται με την Εβδομάδα των Παθών ή Μεγάλη Εβδομάδα. Κατά τις πρωινές ώρες που η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο της τάξης και της προνοητικότητας ευνοείται να κάνεις τα αναγκαία για να είσαι έτοιμος. Κάνε ψώνια για τη νηστεία, κλείσε εισιτήρια ή πήγαινε το αυτοκίνητο για σέρβις αν πρόκειται να ταξιδέψεις, κανόνισε θέματα ωραρίου της δουλειάς ή άλλων δραστηριοτήτων σου. Επίσης, μπορείς να αφιερώσεις χρόνο για να διαμορφώσεις τις κατάλληλες συνθήκες προκειμένου να υποδεχτείς τη μεγάλη γιορτή του Πάσχα τόσο πρακτικά όσο και ψυχικά!

300x250 STEFANIA

Σελήνη στο Ζυγό

Διακόσμησε, στόλισε και ευχαριστήσου την ημέρα με το σύντροφό σου ή ένα φιλικό σου πρόσωπο! Στις 10:07 η Σελήνη εισέρχεται στο Ζυγό, το ζώδιο που εκπροσωπείται από την θεά της ομορφιάς την Αφροδίτη, και ευνοεί να ασχοληθείς με την εμφάνισή σου εναρμονίζοντάς τη στους τόνους της άνοιξης, καθώς και να διακοσμήσεις το χώρο σου εν όψει του Πάσχα! Συγχρόνως, το ζώδιο του Ζυγού δίνει έμφαση στο «εμείς» και μπορείς είτε να οργανώσεις μια ρομαντική έξοδο ή στιγμή για δύο είτε να συναντηθείς με φίλους και άτομα που η παρέα τους γεμίζει την καρδιά σου με το άρωμα της χαράς και της ευτυχίας.

Στους εκλεκτούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Ζυγός, Υδροχόος, Δίδυμος του α' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια υπέροχη Παρασκευή με ωραίες ιδέες και χαρούμενες εξόδους.

Άκουσε τι είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιδράσεις του τριημέρου σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/199034073&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved