Τι λένε τα άστρα σήμερα, 2/4;

Η μέρα θέλει «καθαρισμό» και τάξη! Αξιοποίησέ τη! Κάνε οτιδήποτε θα βελτιώσει την εργασία σου ή θα κάνει την καθημερινότητα σου καλύτερη από πριν...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 2/4;

Σελήνη στην Παρθένο

«Λαμπίκο όλα»! Η μέρα ξεκινά με την υπέρμαχο της τάξης και της καθαριότητας, τη Σελήνη στην Παρθένο, να αυξάνει τη διάθεση να δεις πράγματα και χώρους ακόμη και συναισθήματα και σκέψεις να αστράφτουν. Συγχρόνως, η όψη τριγώνου που σχηματίζει με την Αφροδίτη το μεσημέρι ευνοεί να μπουν στο «πλυντήριο» θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Η μέρα θέλει «καθαρισμό» και τάξη! Αξιοποίησέ τη! Κάνε οτιδήποτε θα βελτιώσει την εργασία σου ή θα κάνει την καθημερινότητα, την υγεία ή τη διατροφή σου καλύτερη από πριν. Συμμάζεψε τα οικονομικά σου. Και πάνω από όλα στήριξε ότι θα συμβάλλει ώστε οι σχέσεις σου με του άλλους να γίνουν πιο φωτεινές, χιονάτες και καθαρές!

300x250 STEFANIA

Ο Ερμής στον Κριό σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο στον Τοξότη

Τολμηρές προτάσεις, αποφάσεις, παρουσιάσεις και επαφές παίρνουν θετική ψήφο! Ο φλογερός Ερμής στον Κριό σχηματίζει σήμερα θετική όψη με τον φιλόδοξο και επίμονο Κρόνο. Αξιοποίησε νέες γνώσεις, πληροφορίες, ιδέες και γνωριμίες για να υποστηρίξεις εκ νέου θέματα που σχετίζονται με την καριέρα σου, τη φήμη, την αναγνώριση και την καταξίωσή σου. Επίσης, σήμερα είναι μια καλή μέρα για να έχεις επαφή ή να κλείσεις ένα ραντεβού με έναν εκπαιδευτικό, έναν ειδικό, έναν προϊστάμενο ή διευθυντή, πνευματικό ή ένα ηλικιωμένο άτομο που γνωρίζεις από παλιά ή υπάρχει κάποια εκκρεμότητα μεταξύ σας.

Ο Ήλιος στον Κριό σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία στον Λέοντα

Η τύχη σου κάνει σινιάλο! Έχε θάρρος και κινήσου γρήγορα για την πιάσεις από τα μαλλιά! Ο μαχητικός Ήλιος στον Κριό συναντά σήμερα τον πλανήτη της τύχης, τον Δία. Αυτή είναι μια υπέροχη ευκαιρία για να χαρείς ή να ωφεληθείς από κάθε λογής εγκαίνια ή πρώτα βήματα. Μάλιστα, η ανάδρομη φορά του Δία ευνοεί να έχεις θετικά αποτελέσματα από ξεκινήματα σε τομείς που σχετίζονται με έρωτα, παιδιά, χόμπι, διασκέδαση, δημιουργία, αξιοποιώντας καθυστερήσεις, ματαιώσεις ή αναθεωρήσεις που έχουν προκύψει εδώ και καιρό.
Από τις σημερινές θετικές όψεις του Ερμή και του Ήλιου ευνοείσαι περισσότερο αν είσαι Κριός, Τοξότης, Λέων του 1ου και του 2ου δεκαημέρου αντίστοιχα.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Παρθένος, Ταύρος, Αιγόκερως του β' και του γ' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια υπέροχη μέρα αρπάζοντας με δυναμισμό και αισιοδοξία της θετικές ευκαιρίες της.

Άκουσε τι είπε σήμερα η Κατερίνα Σαλωνίκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/198874511&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved