Τι λένε τα άστρα σήμερα, 28/3;

Άφησε το αποτύπωμα της αγάπης σου στις σχέσεις, τα ενδιαφέροντα και τις δραστηριότητες σου και για να αισθανθείς τη γλυκύτητα και τη ζεστασιά της σημερινής σεληνιακής ενέργειας βάλε ενδιαφέρον, φαντασία και συναίσθημα σε ό,τι κάνεις!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 28/3;

Σελήνη στον Καρκίνο

Άφησε πίσω σου ό,τι δεν χρειάζεσαι πια από το σακίδιο της ζωής σου! Η μέρα ξεκινά κουβαλώντας στις αποσκευές αναμνήσεις και συναισθήματα από τη χθεσινή μέρα, το προηγούμενο διάστημα, το κοντινό ή το μακρινό παρελθόν. Κάποιες από αυτές –είτε είναι αγάπη είτε διδάγματα– αξίζει να τις κρατήσεις. Άφησε όμως την ενοχή, το θυμό, την πίκρα ή ό,τι σε κρατά δέσμιο στη μιζέρια και την γκρίνια και συνέχισε το ταξίδι της μέρας σου με την ψυχή σου πιο ήρεμη. Άφησε το αποτύπωμα της αγάπης σου στις σχέσεις, τα ενδιαφέροντα και τις δραστηριότητες σου και για να αισθανθείς τη γλυκύτητα και τη ζεστασιά της σημερινής σεληνιακής ενέργειας βάλε ενδιαφέρον, φαντασία και συναίσθημα σε ό,τι κάνεις!

300x250 STEFANIA

Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Δία στον Λέοντα

Επανασυνδέσεις... πατώντας γερά στη γη! Σήμερα κορυφώνεται το τετράγωνο μεταξύ της Αφροδίτης, τον πλανήτη του έρωτα και της ευχαρίστησης, που βρίσκεται στον σταθερό και προσγειωμένο Ταύρο, με τον πλανήτη της τύχης, τον Δία, ανάδρομο στον Λέοντα, το ζώδιο του έρωτα, των παιδιών, των χόμπι, της δημιουργίας, του φωτός και της χαράς στη ζωή σου. Έτσι, το σύμπαν σου στέλνει μήνυμα «δώσε μια δεύτερη ευκαιρία σε μια δυνατή αγάπη ή σχέση πατώντας αυτή τη φορά στη γη (!)» ή «Ασχολήσου εκ νέου με οτιδήποτε σου προσφέρει τη δυνατότητα να απολαμβάνεις τη ζωή, δίνοντας αυτή τη φορά έμφαση σε καλύτερες συνθήκες και λειτουργώντας με λογική (!) αισιοδοξία». Άκουσέ το και το άρωμα της ευτυχίας θα απλωθεί στη ζωή σου!
Την επιρροή της όψης Αφροδίτης - Δία θα δεχτείς πιο έντονα αν είσαι Ταύρος, Λέων, Υδροχόος, Σκορπιός γεννημένος στο τέλος του α' δεκαημέρου ή στις αρχές του β'. Επίσης, αν έχεις τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στον σταθερό σταυρό μεταξύ της 9ης και της 15ης.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς του 2ου και του 3ου δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται ένα υπέροχο, ερωτικό και χαρούμενο Σαββατοκύριακο!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved