Τι λένε τα άστρα σήμερα, 20/3;

Από το μεσημέρι, η Σελήνη εισέρχεται στον δυναμικό Κριό και θα αρχίσεις να νιώθεις την επιθυμία να ταράξεις τα λιμνάζοντα νερά της καθημερινότητας και της ζωής σου, να ζήσεις έντονα, δραστήρια, γρήγορα και με θάρρος...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 20/3;

Η Ηλιακή έκλειψη στους Ιχθύες (11:36)

Τα πιο όμορφα πράγματα ξεκινούν από μέσα σου! Σήμερα, 20 Μαρτίου, η Σελήνη στις 11:36 ώρα Ελλάδος θα σκεπάσει εντελώς τον Ήλιο που βρίσκεται στην 29η μοίρα των Ιχθύων και θα πραγματοποιηθεί Ολική Έκλειψη Ηλίου. Είναι η τελευταία ορατή από την Ευρώπη Έκλειψη μετά το 1999, ενώ η επόμενη τοποθετείται χρονικά στις 12/8/2026. Ποιο όμως το μήνυμα αυτής της σημαντικής Έκλειψης στο ζώδιο των Ιχθύων για σένα; Άκου τη διαίσθησή σου και τους ψιθύρους της ψυχής σου για ένα νέο ξεκίνημα που θα ξεκινήσει πρώτα ως μαγευτική, αιθέρια, εθιστική, θαυμάσια αίσθηση ενέργειας μέσα σου. Άνοιξε πανιά στα όνειρα σου! Πες όχι στην απάθεια και την επανάπαυση και αξιοποίησε το πνεύμα, τηn ψυχή και τα χαρίσματά σου για να το πετύχεις.

Δήλωσε κι εσύ συμμετοχή τώρα στο μεγάλο διαγωνισμό του Astrology.gr με αφορμή την Παγκόσμια μέρα Αστρολογίας και κέρδισε προσωπικές προβλέψεις και αστρολογικά βιβλία!

300x250 STEFANIA

Η Σελήνη στον Κριό (12:27)

Η χαρά θα έρθει κάνοντας μια νέα αρχή! Από το μεσημέρι, η Σελήνη εισέρχεται στον δυναμικό Κριό και θα αρχίσεις να νιώθεις την επιθυμία να ταράξεις τα λιμνάζοντα νερά της καθημερινότητας και της ζωής σου, να ζήσεις έντονα, δραστήρια, γρήγορα και με θάρρος να τρέξεις προς ό,τι ανάβει τη φωτιά του ενθουσιασμού τόσο στις σχέσεις, τα ενδιαφέροντα όσο και την εργασία σου. Κάνοντας οτιδήποτε καινούργιο που θα σου προσφέρει τη δυνατότητα να μην χάνειw πλέον λεπτό από το να ρουφάς τη ζωή και να ηγείσαι των επιθυμιών σου, η μέρα σου θα σε «ξυπνήσει», θα σε ξεσηκώσει, θα σε «καρδαμώσει» και θα ανεβάσει το θερμόμετρο της χαράς στα ύψη.

Το σύμπαν είναι σήμερα με το μέρος σου αν είσαι Ιχθύς, Σκορπιός, Καρκίνος, Ταύρος, Αιγόκερως των τελευταίων ημερών ή Κριός, Λέων, Τοξότης γεννημένος στις αρχές του α' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια όμορφη, ζωηρή, γεμάτη ενέργεια Παρασκευή κάνοντας ό,τι χρειάζεται για να ζήσεις... ό,τι σκέφτεσαι, ό,τι ονειρεύεσαι, ό,τι μέσα σου έχει γεννηθεί!

Άκουσε τι είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιδράσεις του τριημέρου σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/196785454&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved