Τι λένε τα άστρα σήμερα, 18/3;

Στις 12:57 το μεσημέρι με τη Σελήνη στους Ιχθύες ευνοεί να γίνουν το κατώφλι της ηρεμίας ο έρωτας, η ομορφιά, η αγάπη, οι μελωδίες, τα χρώματα της ίριδας, η φύση και τα αρώματά της...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 18/3;

Σελήνη στον Υδροχόο - Η Σελήνη στους Ιχθύες

Πετώντας με τα φτερά της αγάπης! Με τη Σελήνη στο αέρινο και κοινωνικό ζώδιο του Υδροχόου η χαρά μέσα στην καρδιά σου μπορεί να έρθει χάρη σε ένα φίλο, ένα απρόσμενο θετικό μήνυμα, μια νέα γνωριμία, μια συλλογική δραστηριότητα, μια διανοητική πρόκληση ή οτιδήποτε απροσδόκητο. Στις 12:57 το μεσημέρι με τη Σελήνη στους Ιχθύες ευνοεί να γίνουν το κατώφλι της ηρεμίας ο έρωτας, η ομορφιά, η αγάπη, οι μελωδίες, τα χρώματα της ίριδας, η φύση και τα αρώματά της, καθώς η ανάγκη για απόδραση από τις καθημερινές έγνοιες θα είναι πιο έντονη και η χαλάρωση θα γίνεται... δρόμος για να περάσεις.

*Ο καρμικός σου προορισμός είναι μοναδικός και σε κάνει να ξεχωρίζεις από τους άλλους. Μάθε τις κατευθύνσεις που πρέπει να ακολουθήσεις για να ανακαλύψεις το κάρμα σου*

300x250 STEFANIA


Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στην 8η μοίρα των Ιχθύων

Μύθοι, ξόρκια αγάπης και θεραπείας, αλληγορίες και παραμύθια! Η σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα έχει δύο όψεις. Η αρνητική της πλευρά δείχνει σύγχυση, λάθη, αμφιβολίες, ψέματα, εξαπατήσεις και προσποιήσεις σε συζητήσεις, συμφωνίες και επαφές όπως και ατυχήματα σε κάθε λογής μετακινήσεις. Η θετική της πλευρά είναι ότι ο νους σου μπορεί να πλημμυρίσει από ομορφιά, χρώματα και ελπίδα και να έχεις ιδέες και σκέψεις γεμάτες έμπνευση! Ρομαντικές αποδράσεις, θεραπευτικά ή λυτρωτικά λόγια και επαφές πλημμυρισμένες από συμπόνια, θρησκευτικό αίσθημα ή καλλιτεχνικό πνεύμα.

Η τύχη είναι με το μέρος σου περισσότερο σήμερα αν είσαι Υδροχόος, Ζυγός, Δίδυμος του γ' δεκαημέρου ή Ιχθύς, Σκορπιός, Καρκίνος του α' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια όμορφη μέρα κατά τη διάρκεια της οποίας θα νιώσεις αναζωογονημένος και τονωμένος απορροφώντας την ενέργεια καλών και θετικών συναισθημάτων!

Άκουσε τι είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/196449751&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved