Τι λένε τα άστρα σήμερα, 12/3;

Το σύμπαν δείχνει ότι για να καταφέρεις να διανύσεις το δύσβατο μονοπάτι της αλλαγής θα πρέπει να έχεις για όπλα σου την μαχητικότητα και την τόλμη και όχι την απερισκεψία και την αδιαφορία για τους άλλους...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 12/3;

Η Σελήνη στον Τοξότη

Να χαίρεσαι, να γελάς, να κάνεις το καλό και να φτιάχνεις πλάνο για το καλύτερο! Η μέρα ξεκινά με την αισιόδοξη και πύρινη Σελήνη στον Τοξότη να συναντά στις 10:48 το πρωί τον περιοριστικό Κρόνο, δείχνοντας ότι, ακόμα κι αν σου είναι δύσκολο, θα θες να αφήσεις πίσω άτομα ή καταστάσεις που είτε δεν σου φτιάχνουν τη διάθεση είτε σε εμποδίζουν να ακολουθήσεις ένα δρόμο που θα φέρει χαρά στη ζωή σου. Το απόγευμα το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα ευνοεί να ασχοληθείς με κάτι που σε κάνει λιγότερο ευάλωτο σε αρνητικά συναισθήματα. Συγχρόνως, η προθυμία να δώσεις χρόνο σε κάτι που σε διασκεδάζει, σε κάνει να γελάς και να περνάς καλά, όπως και η θετική διάθεση να κάνεις ένα δώρο ή κάτι καλό σε κάποιον θα δημιουργήσουν θεραπευτική ενέργεια.

*Ο Ήλιος, η Σελήνη και οι άλλοι πλανήτες είναι οι καρμικοί σου δάσκαλοι. Διάβασε το μάθημα που έχουν να σου δώσουν σε αυτή τη ζωή*

300x250 STEFANIA

Ο Άρης στον Κριό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στην 15η μοίρα

Στο κόκκινο έχθρες, μάχες και μεγάλες αλλαγές! Με τον ορμητικό, πολεμοχαρή και θορυβώδη Άρη στον Κριό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που σέρνει μαζί του ζητήματα ετών και να ενεργοποιεί το τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα, είναι μια περίοδος που θα λάβουν χώρα πρωτοφανείς και ξαφνικές αναταραχές σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο ενώ φρενίτιδα θα προκαλέσουν βίαια γεγονότα, εκβιασμοί, ξαφνικές απώλειες, διαλύσεις και μεγάλες φθορές. Από την άλλη, το σύμπαν δείχνει ότι για να βρεθείς στο κάστρο της επιτυχίας θα πρέπει πρώτα να περάσεις το δύσβατο μονοπάτι της αλλαγής. Και για να καταφέρεις να το διανύσεις θα πρέπει να έχεις για όπλα σου την μαχητικότητα και την τόλμη και όχι την απερισκεψία και την αδιαφορία για τους άλλους.
Περισσότερο από τη δυναμικά εκρηκτική όψη Άρη – Πλούτωνα επηρεάζεσαι αν είσαι Κριός, Αιγόκερως, Ζυγός, Καρκίνος του β' δεκαημέρου ή έχεις πλανήτες ή αστρολογικά σημεία μεταξύ της 12ης και της 18ης μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Τοξότης, Κριός, Λέων του α' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται να περάσεις μια όμορφη Πέμπτη βρίσκοντας χρόνο για να ανταμείψεις τον εαυτό σου και τους άλλους με τα δώρα της αγάπη και της χαράς!

Άκουσε τι είπε σήμερα η Κατερίνα Σαλωνίκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/195485166&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved