Τι λένε τα άστρα σήμερα, 8/3;

Με τη Σελήνη στον αβρό, ευγενικό και καλότροπο Ζυγό η «γιορτή της γυναίκας» είναι μια καλή αφορμή για να προσφέρεις λουλούδια ή ένα δώρο, να πεις «χρόνια πολλά» με αγάπη και χαμόγελο και γενικότερα να κάνεις κάτι ευχάριστο και όμορφο...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 8/3;

Σελήνη στο Ζυγό

Ημέρα της γυναίκας! Με τη Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού, που κυβερνά η Αφροδίτη, η σημερινή μέρα είναι «γένους θηλυκού». Η γυναίκα, η κόρη, η φίλη, η σύζυγος, η ερωμένη, η μητέρα γιορτάζει! Και με τη Σελήνη στον αβρό, ευγενικό και καλότροπο Ζυγό η «γιορτή της γυναίκας» είναι μια καλή αφορμή για να προσφέρεις λουλούδια ή ένα δώρο, να πεις «χρόνια πολλά» με αγάπη και χαμόγελο και γενικότερα να κάνεις κάτι ευχάριστο και όμορφο. Συγχρόνως, η κοινωνική φύση του ζωδίου ευνοεί γυναικείες συντροφιές αλλά και όλους να βγουν, να χαρούν και να διασκεδάσουν.

300x250 STEFANIA

Οι όψεις της Σελήνης

Δεν χρειάζεται να φτάσεις στα άκρα για να περάσεις καλά! Η σημερινή Κυριακή αρχίζει με την αέρινη και χαμογελαστή Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία να ευνοεί οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις όμορφα, να επικοινωνείς και να ευχαριστιέσαι τον χρόνο σου με τους άλλους. Στη συνέχεια, συναντά τον απρόβλεπτο Ουρανό και ίσως γεγονότα σε σχέση με άλλα πρόσωπα είναι αιτία για να χάσεις την ψυχραιμία σου, ενώ το τετράγωνο με τον Πλούτωνα δείχνει ότι ίσως ότι ένας φίλος, σύντροφος ή άλλο πρόσωπο, προσπαθεί να σε εγκλωβίσει σε κάτι που δεν σου αρέσει, πιθανόν κάνοντας έτσι την καρδιά σου χίλια κομμάτια. Από την άλλη, σήμερα μπορείς να αναζητήσεις εναλλακτικούς τρόπους διασκέδασης ή εορτασμού, χωρίς να φτάσεις στα άκρα, συμμετέχοντας σε κάτι που σε κάνει να νιώσεις ένταση και να τυλιχτείς σε ένα δυνατό πάθος. Στη συνέχεια, η Σελήνη στο Ζυγό σχηματίζει όψη με την Αφροδίτη στον Κριό, δείχνοντας ότι μπορείς να νικήσεις δυσάρεστα συναισθήματα που προκαλούν οι άλλοι και μάλιστα γρήγορα, διεκδικώντας τα δικαιώματα σου, δείχνοντας δύναμη και αγάπη για τον εαυτό σου!

Μην ξεχάσεις να επωφεληθείς κι εσύ από την προσφορά του Astrology.gr, με αφορμή την ημέρα της γυναίκας. Απόκτησε σήμερα μια αστρολογική ανάλυση σχέσης, με έκπτωση 50%. Η προσφορά ισχύει μέχρι και τα μεσάνυχτα της Κυριακής 8 Μαρτίου.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Ζυγός, Υδροχόος, Δίδυμος του β' και του γ' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια πολύ όμορφη, χαρούμενη και άκρως υπέροχη Κυριακή!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved